2821
2789
عنوان

چ کار زشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 22 پست
من آلمان بودم بعد یه خانم پیری زمین خورد من رفتم کمکش کنم ، بهم گفت تو کثیفی گمشو (بخاطر اینکه خاورم ...

بازم نظر من اینه فهمیدی سطح شعور کاربر پایینه دیگه بزاری تو مشکل خودش بمونه و بری 

بابت حرکت اون خانم خیلی ناراحت شدم شما قصد خوبی داشتید.ایشون با وجود سن بالا سطح درک و شعور پایینی داشته خمون بهتر تو حال زارش می موند. ❤

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله کثیف ترین کار همینه من وقتی همچین مواردی میبینم حالم بد میشه دفعات اول نمیدونستم میرن تاپیکای طر ...

من یه بار تاپیک زدم مقایسه دو نفر بودن و قصد بدی نداشتم

طرف اومده میگه اولی تویی چون قدت کوتاهه

میگم اون  من نیستم ، کلی چرت پرت گفته

حالا من اصلا تاپیک راجب قدم نزدم اما انگاری به پا دارم 

قشنگ نابودم کرد پیش بقیه کاربرا

مسئول ربطی به مردم نداره کهمن حقیقت شخص خودشو گفتم

خوب اگه ربط نداره که اون اسم خاورمیانه رو نمیورد مسئولان اونا مدام تو اخبارشون بدی خاورمیانه رو میگن اگه فکر کنی خیلیم ربط داره

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

من یه بار تاپیک زدم مقایسه دو نفر بودن و قصد بدی نداشتمطرف اومده میگه اولی تویی چون قدت کوتاههمیگم ا ...

متاسفانه هستند آدمایی ک باعث میشن براحتی قلب و روح مخاطبشونو بشکنن 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
خواهر جان درخواستمو قبول کن کارت دارم

سلام عزیزم 

درخاست ندادین که