zmehraban مدیر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6846 عنوان چ کار زشتی | مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 22 پست اوناییکه میرن تاپیکای طرف مقابلو شخم میزننازش آتو و نقطه ضعف میکشن بیرون پست ترین آدمان تو چنتا تاپیک این موردو دیدمنکنید این کارا رو نکنید کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺 1404/04/28 | 18:09 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zmehraban مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6846 من آلمان بودم بعد یه خانم پیری زمین خورد من رفتم کمکش کنم ، بهم گفت تو کثیفی گمشو (بخاطر اینکه خاورم ... بازم نظر من اینه فهمیدی سطح شعور کاربر پایینه دیگه بزاری تو مشکل خودش بمونه و بری بابت حرکت اون خانم خیلی ناراحت شدم شما قصد خوبی داشتید.ایشون با وجود سن بالا سطح درک و شعور پایینی داشته خمون بهتر تو حال زارش می موند. ❤ کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
injigibi عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 12822 خوب مسئولان کشوراشونو میگم مسئول ربطی به مردم نداره کهمن حقیقت شخص خودشو گفتم ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
injigibi عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 12822 بازم نظر من اینه فهمیدی سطح شعور کاربر پایینه دیگه بزاری تو مشکل خودش بمونه و بری بابت حرکت اون خانم ... 🫶 ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
ماهی_m عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 2596 بله کثیف ترین کار همینه من وقتی همچین مواردی میبینم حالم بد میشه دفعات اول نمیدونستم میرن تاپیکای طر ... من یه بار تاپیک زدم مقایسه دو نفر بودن و قصد بدی نداشتمطرف اومده میگه اولی تویی چون قدت کوتاههمیگم اون من نیستم ، کلی چرت پرت گفتهحالا من اصلا تاپیک راجب قدم نزدم اما انگاری به پا دارم قشنگ نابودم کرد پیش بقیه کاربرا
boosssssssss عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 7259 مسئول ربطی به مردم نداره کهمن حقیقت شخص خودشو گفتم خوب اگه ربط نداره که اون اسم خاورمیانه رو نمیورد مسئولان اونا مدام تو اخبارشون بدی خاورمیانه رو میگن اگه فکر کنی خیلیم ربط داره آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی
zmehraban مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6846 من یه بار تاپیک زدم مقایسه دو نفر بودن و قصد بدی نداشتمطرف اومده میگه اولی تویی چون قدت کوتاههمیگم ا ... متاسفانه هستند آدمایی ک باعث میشن براحتی قلب و روح مخاطبشونو بشکنن کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
مرواریدجووون عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2760 خواهر جان درخواستمو قبول کن کارت دارم خدایا عدالتتو شکر 🥰🥰🥰🥰اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله
zmehraban مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6846 خواهر جان درخواستمو قبول کن کارت دارم سلام عزیزم درخاست ندادین که کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺