2777
2789
عنوان

برای تولد شوهرتون چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 33 پست

هر سال از روزی که تولدش میگذشت تا تولد بعدش برنامه ریزی میکردم امسال با دخترم سرگرمیم هیچی تو کلم نیست 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش بحالتخودت و شوهرت حتما بین ۲۵ سال تا ۳۵ سال هستید

من چن ماه دیگه ۲۱ و شوهرم ۲۵ سالشه ... چرا عزیزم شمام میتونی اینکارو بکنی از بیرون رفتن و کافه م خیلی بهتره یا خودتون چن تایی اگه بچه دارید سوپرایزش کنید

من چن ماه دیگه ۲۱ و شوهرم ۲۵ سالشه ... چرا عزیزم شمام میتونی اینکارو بکنی از بیرون رفتن و کافه م خیل ...

انقدر بی‌احساسه

چند بار زده تو ذوقم

تا حالا ۱۵ ساله واسع من تولد نگرفته

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
پارسال پسرمو بردیم برف بازی تولدش بود کیکو گل گرفتم امسال اگه تو زندگبش بودم شاید یکاری کردم

مگه قراره تو زندگیش نباشی؟!

انقدر بی‌احساسهچند بار زده تو ذوقمتا حالا ۱۵ ساله واسع من تولد نگرفته

خودت چند سالته ایشون چندسالشه تو احساسی نیست میگی جلاد؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نه

من حسرت عشق به دام مونده

حسرت بوسه عمیق

حسرت ۱۰ دقیقه بغل احساسی

فقط دو تا همخونه ایم که با هم رابطه جنسی داریم

از اولم بی احساس بود؟ خب تو پیشقدمم شی اینکارو بکنی اون حاضر نیست جبران کنه؟

من هرسال گرفتم و زده تو برجکم

من ۴۰ همسرم ۴۵

جلاد گفتم چون کنترل خشم نداره

توهین میکنه کتکم میزنه 

احساسم براش بی اهمیته

نهمن حسرت عشق به دام موندهحسرت بوسه عمیقحسرت ۱۰ دقیقه بغل احساسیفقط دو تا همخونه ایم که با هم رابطه ...

@TanhamasirSet

این تجربه همسرداری مومنانه هست بخون کلی چیز داره حتی اگه تو خود کلاس شرکت نکنی کلی انگیزه میگیری 

من ۴۰ همسرم ۴۵جلاد گفتم چون کنترل خشم ندارهتوهین میکنه کتکم میزنه احساسم براش بی اهمیته

همه چیز درست میشه