هر سال از روزی که تولدش میگذشت تا تولد بعدش برنامه ریزی میکردم امسال با دخترم سرگرمیم هیچی تو کلم نیست
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خوش بحالتخودت و شوهرت حتما بین ۲۵ سال تا ۳۵ سال هستید
من چن ماه دیگه ۲۱ و شوهرم ۲۵ سالشه ... چرا عزیزم شمام میتونی اینکارو بکنی از بیرون رفتن و کافه م خیلی بهتره یا خودتون چن تایی اگه بچه دارید سوپرایزش کنید
انقدر بیاحساسهچند بار زده تو ذوقمتا حالا ۱۵ ساله واسع من تولد نگرفته
خودت چند سالته ایشون چندسالشه تو احساسی نیست میگی جلاد؟
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
نهمن حسرت عشق به دام موندهحسرت بوسه عمیقحسرت ۱۰ دقیقه بغل احساسیفقط دو تا همخونه ایم که با هم رابطه ...
@TanhamasirSet
این تجربه همسرداری مومنانه هست بخون کلی چیز داره حتی اگه تو خود کلاس شرکت نکنی کلی انگیزه میگیری
من ۴۰ همسرم ۴۵جلاد گفتم چون کنترل خشم ندارهتوهین میکنه کتکم میزنه احساسم براش بی اهمیته
همه چیز درست میشه