vienaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5790 عنوان سس ناله رفیق 13 بازدید | 4 پست شده غرق تو بدبختی باشید بعد دوستتون که سالی یبارم ازتون خبر نمیگیره بیاد بگه وای دوست پسرم فلان خب به کتفم عزیزم خبر خودتو دوست پسرت من خودم انقدر بدبختم هیچ رابطه ای هم ندارم بخوام ناز کنم 😭😂🤣تازه من بیمارستان بودم بخاطر مریضی دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 1404/04/28 | 17:11 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101905 🤣🤣 تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀
gyda عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 1290 وای دقیقا انگار موظفی هرکاری داری بزاری زمین به سس ناله های اینا گوش بدیبعد سه ساعت مغزتو بخورن که راهکار بگو بعد راهنماییش میکنی میره کار خودشو میکنهادم از خودش عصبی میشه
فرفری_کوچولو عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 820 وایییییی حققققمن تا ظهر سرکارم بعدش خورد و خسته ناهار نخورده باید پاشم دوباره پروژه بزنم بعدش درسای دانشگاه فکر اینده و کلی دغدغهیهو رفیقم میاد میگه دلم براش تنگ شدهچرا منو ول کرد چرا اینجور کرد😭😭😭😭ولم کن بنده خدااا به من چههه
vienaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5790 وایییییی حققققمن تا ظهر سرکارم بعدش خورد و خسته ناهار نخورده باید پاشم دوباره پروژه بزنم بعدش درسای ... برگام میریزه چجوری میتونی جلو من ناله کنی تو که وضع زندگیمو میدونی😭😂 دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻