shima6668 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 614 عنوان پایین بودن ذخیره آهن در بدن 58 بازدید | 5 پست فریتین ۱۳ هستیه دوهفته هست دارم فیفول میخورم دکتر داده،ولی یوقتایی خیلی یبوست میگیرم و چند روز نمیخورم فقط با فیفول خالی میره بالا؟ توی نت انقدر سرچ کردم ترسیدم،اصلا چرا انقدر پایینه؟ 1404/04/28 | 16:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8752 آزمایش خون دادی مشخص شد پایینه؟منم میخوام ی آزمایش خون بدمبعد اینک چ علائمی داری عزیزم؟ آخه منم حس میکنم کم خونم ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
shima6668 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 614 آزمایش خون دادی مشخص شد پایینه؟منم میخوام ی آزمایش خون بدمبعد اینک چ علائمی داری عزیزم؟ آخه منم حس م ... آره ازمایش دادمنمیدونم چه علایمی مرتبط به این هستافسردم خستم حال حوصله ندارمولی من همینطوری ازمایش خون دادم نه بخاطر علایم
خوورشید22836 عضویت: 1391/12/14 تعداد پست: 966 منم ازمایش دادم خیلی پایین بود همینقدرا چندماهم قرص خوردم خیلی تغییر نکرد وهمچنان دارم میخورم دیگه نرفتم ازمایش هروقت یادم بمونه میخورم منم ففول میخورم بهرادگلم عشقم ۲۸شهریورزمینی شد خدایاشکرررررررت
shima6668 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 614 منم ازمایش دادم خیلی پایین بود همینقدرا چندماهم قرص خوردم خیلی تغییر نکرد وهمچنان دارم میخورم دیگه ن ... خب قرص خوردی تغییر نکرد دیگه دکتر نرفتی؟؟
خوورشید22836 عضویت: 1391/12/14 تعداد پست: 966 بعدازچندماه ازمایش دادم یادم نیست مثلا ۲۰ -۳۰تا رفته بودبالا دیگه بعدش میخورم قرص رو ولی نرفتم دیگه ازمایش یکسالی میشه نرفتم بهرادگلم عشقم ۲۸شهریورزمینی شد خدایاشکرررررررت