2777
2789
عنوان

چرا بعضی دخترا جاذبه دارن

328 بازدید | 49 پست

یه دوستی دارم چهره خیلی خوشگل و جذابی نداره ولی هر بار میریم بیرون توجهارو جلب میکنه یا پیشنهاد بهش میدن 

چهرش جذاب مدلینگی نیس پوستش خیلی سفیده و ساده و مرتب میپوشه اهل ارایش زیادم نیس هیکلش خوبه رو فرمه ولی واقعا دا. ف و پلنگ نیس حتی میشه گف چهرش مهربونم هست 

علتش چیه که پسرا جذبش میشن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید چون مظلومه

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

بعضیا یجور خاصی راه میرن و به مردا زل می زنن

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

علتش همیناییه که گفتی

ببین تعریف قشنگ و جذاب از طرف هانم و اقا خیلی تفاوت داره

ممکنه من بگم یکی خوشگله ولی برای یه مرد این چهره معمولی باشه و بلعکس چیزی که برای اون جذاب حساب میشه واسه من معمولیه

بحث سلیقه ست

خب حتما چهره اش شیرینه یا چه میدونم حتی خوشگل بودن باز ربطی نداره به نظرم خودشون خوبن بعضی ها چهره اشون خوشگل نیست ولی یه جوری هست تو دل برو ان

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

چهره مهربون منو که همیشه جذب میکنه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏