2777
2789

۲۷ سالشه

تک فرزنده 

پدر مادر تحصیل کرده و بسیار با اخلاق و مهربون و اصیلی داره ایشون  

از لحاظ فرهنگی و اخلاق و کردار هم تا اینجا ویژگی منفی‌ای من ندیدم و هر چی دیدم احترام و خوش مشربی بوده 

پزشکه (تازه عمومی رو تموم کرده قصد داره برای تخصص بخونه) توی کار زیباییه در حال حاضر 

خونه داره توی منطقه پونک تهران و یه ماشین هم قیمت ۲۰۷ حدودا 

یه موردی که یه خورده اذیتم میکنه اینه که صبح تا شب اکثر روزا کتابخونه هست ایشون چون داره برای تخصص میخونه و از طرفی پیگیر ازدواج و خواستگاری 

یکم نگرانم که خب تو این بلبشوی درس خوندن و امتحان میتونه مدیریت کنه ازدواجو؟ 

و مورد دوم هم اینکه ایشون خانواده اوپن مایند تری داره نسبت به خانواده من 

از لحاظ فرهنگ خانوادگی خانواده من مذهبی تر و متعصب ترن 

ولی خشک و بی انعطاف هم نیستن پدر مادرم 

به نظرتون مشکلی ایجاد میکنه این مورد؟

مورد سومم اینکه من ۲۴ سالمه و آدم ایده‌آل گراییم هستم همش میگم اگه صبر کنم شاید برام بهتر باشه و فعلا زوده 

از طرفی زندگی مجردی آزادانه و خیلی جذابی ندارم 

پدر مادرم متعصب و سخت گیرن 

خیلی از کارایی که دلم میخوادو به خاطر اونا نمیتونم انجام بدم

حالا نظرتون در مورد آقا چیه؟ 

ممنون میشم هر نکته یا راهنمایی و نقدی دارین بگین 

اینجا میگم چون مشورت لازمم 

لطفا اون عزیزان کارآگاه گجت حمله نکنن که فیکی و فلان 

واقعیم و هم‌صحبتی لازم دارم صرفا🥲🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه شرایطش خوبه 

بهتر بیاد یعنی چی باشه 

یکم احساس میکنم نتونی دوره عقد و نامزدی خیلی بیرون باشی و وقتشو در اختیارت بزاره بالاخره مشغول درسه بعدم ک باید بخونه تا تخصص بگیرع 

احتمالا در گیره تا چند سال 

خودت چی خوندی 

خودتم مشغول تحصیل باشی عالی میشع 

نظر من اینه بخاطر موقعیت خوبش چشم روی چیزای دیگه نبندی یه ۶ ماهی رو باهاش بگذرون ببین میتونی خودت رو با شرایط زندگیش وفق بدی؟ در ضمن اینکه شغل خودت چیه هم مهمه چون محیط بیمارستان اینجوریه که دکترا ارتباطاتشون با همکار خانم زیاده یا اینکه شیفت های سنگین دارن پس خیلی مهمه که بتونی باهاش همزاد پنداری کنی و درکش کنی ،پس فقط صرف نظر شرایط نالی و جایگاهش تصمیم عجولانه نگیر ولی در کل مورد خوبیه

از این مورد بهتر مثلا چی نصیبت شه؟؟؟؟

تکفرزندی خودش یه مزیته حرف جاری وخواهرشوهر و اینچیزارو نداری

پزشکه و درآمد بالا و دارع بازم تلاش میکنه 

خونه وماشینم که داره

اخلاقشم که خوبه

دیگه چی؟

نظر من اینه بخاطر موقعیت خوبش چشم روی چیزای دیگه نبندی یه ۶ ماهی رو باهاش بگذرون ببین میتونی خودت رو ...

مرسی از نکات خوبی که گفتی 🌻 منم کارم بیمارستانیه و کادر درمانم 

میتونم درکش هم بکنم چون خودمم شیفت دارم 

مامایی خوندم 

مرسی از نکات خوبی که گفتی 🌻 منم کارم بیمارستانیه و کادر درمانم میتونم درکش هم بکنم چون خودمم شیفت د ...

خب پس این یک پوئن مثبت هست و الان انتخابت راحت تره میمونه اخلاق و رفتارش اونم نیازمند زمان هست بهتره تایم بیشاری رو باهاش بگذرونی و بعد تصمیم درست بگیری

از این مورد بهتر مثلا چی نصیبت شه؟؟؟؟تکفرزندی خودش یه مزیته حرف جاری وخواهرشوهر و اینچیزارو نداریپزش ...

درآمدش اونقدر بالا نیست فعلا پدر مادر متمولی داره 

احساس میکنم باید برم مشاوره تو همه گوشه کنارای زندگیم سخت میگیرم من😔

متوجه نمیشم منطورت اینه ایرادی داره این آقا؟ خب من اینجا دارم میپرسم نظرات رو بشنومشما هم میتونستی ب ...

ممکنه ی چیزی بگم که خدای ناکرده منظورم متوجه نشی و گمراه بشی. بخاطر همین نظر دقیق نمیشه داد🙏🙏