2777
2789

گربه مگه هاری داره😃😂

اگه گربه خیابونی بوده برو واکسن کزاز بزن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دارهباید حتما واکسن بزنه سریع

گربه هاری نداره

اگر هم داشته باشه راه انتقالش از راه بزاقه نه چنگول

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

وای کسی نیست منو ببره

فعلا تو خونه مراقب زخمش باش

معمولا چیزی نمیشه، منم زیاد چنگ خوردم

الان فقط بشورش و قشنگ‌ ضدعفونی کن، اگه دیدی ملتهب شده یا عفونت کرده سریع برو دکتر

البته تو اولین فرصت بری بهتره

عزیزم کی این کارو انجام داده؟حتما حتما حتما یه بیست دقیقه ای دستتون و با مایع بشورین و روش و نبندین تو اولین فرصت واکسن هاری و کزاز بزنید البته اگه گربه واکسینه نیست یا به واکسینه بودنش شک دارین دو سال اخیر هاری به شدت شیوع پیدا کرده یه سری مناطق 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

گربه هاری ندارهاگر هم داشته باشه راه انتقالش از راه بزاقه نه چنگول

نه داره، منم یبار تو بازار بودم، یه گربه نمیدونم از چی ترسیده بود، تندی رد شد چنگول زد به پام، یکم خون اومد، رفتم‌مرکز بهداشت واکسن برام زد، یادم نیست فک کنم ۳ ۴ دوز واکسن با فاصله یک هفته برام زدن، گفت اگه نزدیک خونتون می‌بود باید چک میکردی ببینی گربه رو باز سالم میبینی؟ اگه دیگه ندیدی یعنی مرده و هاری داشته، ولی چون دیگه نمیبینیش محض احتیاط باید واکسن رو بزنی

نه داره، منم یبار تو بازار بودم، یه گربه نمیدونم از چی ترسیده بود، تندی رد شد چنگول زد به پام، یکم خ ...

بله واکسن هاری رو محض محکم‌کاری می‌زنن از اونجایی که صددرصد مرگباره

چون گربه ناخن‌هاشو لیس میزنه، ممکنه اثرش بمونه

درسته

بله واکسن هاری رو محض محکم‌کاری می‌زنن از اونجایی که صددرصد مرگبارهچون گربه ناخن‌هاشو لیس میزنه، ممک ...

اره واقعا خطرناکه، حتی اگه یک درصد احتمالش باشه، خدایی نکرده طرف در عرض ۱ماه فوت میشه 

کار از محکم کاری عیب نمیکنه یه واکسنه دیگه

فعلا تو خونه مراقب زخمش باشمعمولا چیزی نمیشه، منم زیاد چنگ خوردمالان فقط بشورش و قشنگ‌ ضدعفونی کن، ا ...

نه اصلا رو پشت دستم  چنگ انداخته می مشخص نیست ولی درد میگیره و سردردم شدم