2777
2789

خیلیا اینجورین نه فقط تو طرفشویی تو خیلی وسیله ها دکوریه فقط میبینی تو خونشون کریستال دکوری گرون دارن چهارتا سبد ارگانایزر قاشق چنگال ندارن یا کشوهاشون بی نظم . مبلاشونو روش نمیشینن میبینی ۳۰ سال شده تکون نخورده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه قرار باشه بیست و چار ساعته اون برامون بشوره دو روزه از پا می افتیم چون که بی تحرکی واقعا صدمه می زنه به آدم

البته که میشه رفت باشگاه اما اگه باشگاههای دو و ورت تایم بدی داشته باشن و شلوغ باشن ترجیح آدم این هست که با همون پیاده روی روزانه و انحام کارها به صورت دستی یه کم خودشو پر تحرک نگه داره

دلیل این که من از ظرفشوییم هفته ای یه بار استفاده می کنم اینه نه خساست نه بی عقلی

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
خیلیا اینجورین نه فقط تو طرفشویی تو خیلی وسیله ها دکوریه فقط میبینی تو خونشون کریستال دکوری گرون دار ...

یا ب قولی فقط میخوان بخرن و داشته باشن بگن عههههه منم دارم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من ظرفارو توش جمع میکنم، چن روز یه بار روشن میکنم.

نه من نمیتونم ظرف کثیف بزارم بمونه همونجا میشورم کمم باشه برا همین زیاد برا خودمون بکار نمیاد ما کلا دونفریم بچمم که ظرفش سیلیکونی😂

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)

الجی خوبه

چند قیمته ۱۲ نفرش

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

ع میشه بگین چندتا بشقاب جا میشه؟

6نفره هست و فک کنم 12 تا بشقاب جامیگیره. 

پیاله و نعلبکی و لیوان و فنجون هم جامیگیره.  

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

قیمت رو نمیدونم گلم میتونی زنگ بزنی فروشگاه بپرسی

مرسی عزیزم

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

میشه بگی مارکش چیه قیمتش.کاراییش خوبه من موندم چه مدلی بگیرم.بعضیامیگن رونیزی تمیز نمیشوره

من که راضی ام و خیلی تمیز میشوره. 

پودر و جلاسنج هوم پلاس مصرف میکنم که خیلی به صرفه هست و عالیه. 

مارک ماشین؛ مدیا. 

مهمونم میاد دوسه سری میزنم که مهم نیست. 

روزایی از ماه که حالم خوب نیست بازم کمکم میکنه. 

الانم باردارم واقعا کمک کننده هست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ندیدم تا حالا کشی بگه ظرفشویی دکور خریدم 

احمقانست

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻