2777
2789
عنوان

راننده تیپاکس پول بیشتر گفت بزن

396 بازدید | 31 پست

بسته رو بهم تحویل داد گفت نت ندارم کارت بکشی شماره کارت میدم بعد برام بزن به حسابم. الان میبینم مبلغی که گفته از مبلغ توی تیپاکس بیشتره حالا خیلیم نیستا ولی خب بازم بیشتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور آدما به هیچ جا نمی‌رسندچون دله خورن

اخه به این مبلغ نه من گدا میشم نه اون ادم شاه میشه. ولی همین چیزای کوچیک کوچیک بعدا میشه کوهی از رفتار بد ادما

من دوست دارم جلوی ظلم و حروم خوری رو بگیرم حتی خیلی خیلی کم در حد ۱۰ هزار تومن باشه.

بنظرم اگه میتونی جلوی دزدهای بزرگ رو بگیر مثلا لباسی که یک تومن ارزش داره دو تومن میفروشن ادم میتونه چیزی بگه؟ دکترها که رشوه میگیرن هم میگی؟ واقعیت اینه کاری نمیتونیم بکنیم و بخوایم نخوایم داریم باج میدیم هرروز هرچند نمیفهمیم

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

بنظرم اگه میتونی جلوی دزدهای بزرگ رو بگیر مثلا لباسی که یک تومن ارزش داره دو تومن میفروشن ادم میتونه ...

من در حد توانم میتونم کاری انجام بدم. توان اینو ندارم لباس گرون رو به قیمت اصلی بخرم اما میتونم اون فروشنده رو بایکوت کنم و ازش خرید نکنم میتونم پیش کسی که رشوه میگیره نرم. در حد توان خودم باید مسئولیت پذیر باشم.

آفریییین اگر تو واقعیت بتونیجامعه‌ مون سالم تر میشه

واقعیت اینه تا خودمون نخوایم و کاری انجام ندیم چیزی درست نمیشه. فعلا بیشتر از این از دستم برنمیاد ولی حداقل فردا روز بچمم یاد میگیره چطور رفتار کنه

واقعیت اینه تا خودمون نخوایم و کاری انجام ندیم چیزی درست نمیشه. فعلا بیشتر از این از دستم برنمیاد ول ...

درسته

ولی چون قانون حاکم نیست خیلی کار آزمون بر نمیاد

متاسفانه

شما برید این پاساژهای بزرگ و رستوران های مطرح

قیمت خون باباشون 

گاهی مجبوریم واسه رفتن😓

اسی معمولا هزینه پست و تیپاکس از اونی که تو سایت زده بیشتره بخاطر پول کارتن و پول پاکت

منم انلاین شاپ دارم برای حبابی و کارتن و پاکت جدا هزینه میکنم ولی اونو تو سایت نمیزنن که 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
من بودم اسکرین می‌گرفتم و به تیپاکس نشون میدادم

نمیخوام از نون خوردن بندازمش اونم تو این وضع اقتصادی مشخص بود خزج زن و بچه میده ولی میخواستمم بدونه این زرنگ بازی نیست، لقمه حروم خوردنه