2777
2789
عنوان

مشاور بگیرم❓

124 بازدید | 13 پست

کنکوری ۴۰۵ میشم، به نظرتون مشاور بگیرم یا خودم برنامه بنویسم و پیش برم؟ شما چه تجربه ای داشتید؟

از یه طرف زیاد نمیتونم با برنامه کسی پیش برم و از یه طرفم نمیدونم از کجا و چجوری شروع کنم!

هر پیشنهادی برای قبولی دارید بگید حتما😄🤍

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

یکی دوجلسه مشاور بگیر بابرنامش برو جلو یادبگیری اصولی بخونی بعد خودت بخون،منم کنکوری ۴۰۵

پیشنهاد خوبیه🌸

شما مشاور گرفتید؟ از کی شروع کردید به کنکوری خوندن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیشنهاد خوبیه🌸شما مشاور گرفتید؟ از کی شروع کردید به کنکوری خوندن؟

من سه جلسه گرفتم بعد یادگرفتم چجوری بخونم خودم شروع کردم،از اخرای تیر شروع کردم دوازدهمو خوندن ترم اولو تموم کردم ازاین ب بعدشو بابد بشینم دهمم بخونم کناردواردهم

من سه جلسه گرفتم بعد یادگرفتم چجوری بخونم خودم شروع کردم،از اخرای تیر شروع کردم دوازدهمو خوندن ترم ا ...

جدی؟ چه زود تموم کردید!

موفق باشی🤍

من تقریبا سه چهار هفته س شروع کردم و ب خوندن و ب عشق پزشکی یه سال دیگه هم موندم🫀پارسال خیلی تلاش کر ...

خیلیم عالی موفق باشی🤍

منم امسال دوازدهمم به عشق داروسازی میخونم😁

امیدوارم سال بعد جفتمون به اهدافمون رسیده باشیم🌸

خیلیم عالی موفق باشی🤍منم امسال دوازدهمم به عشق داروسازی میخونم😁امیدوارم سال بعد جفتمون به اهدافمون ...

ای جانم..امیدوارم بهش برسی

دارو عشقه ولی درساش سنگینه داداش من با اون ابهتش گاهی گریش درمیاد از سختیش..ولی بهتر از پزشکیه که سختی عملی هم اضافشه

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم

سلام عزیزم من ۲ سال مشاور کنکورم و دانشجوی داروسازی هستم سوالی داشتی در خدمتم

عزیزم به نظرتون مشاور بگیرم بهتره یا خودم بخونم؟

چجوری استمرار داشته باشم؟ بعضی روزا ادم نمیتونه بخونه.

کانال تلگرام هم دارم خواستی آیدیشو بدم بهت

خیلی خوب میشه، حتما آیدیشو بدید.

توی تلگرام میتونم باهاتون ارتباط داشته باشم سوال بپرسم؟

ای جانم..امیدوارم بهش برسیدارو عشقه ولی درساش سنگینه داداش من با اون ابهتش گاهی گریش درمیاد از سختیش ...

مرسی عزیزم🤍

اره خیلی سخته ولی می ارزه، داداشتون سال اول قبول شد؟

مرسی عزیزم🤍اره خیلی سخته ولی می ارزه، داداشتون سال اول قبول شد؟

اگر سوال کنکوری دارید میتونی درخواست بدی و بپرسی من دانشجو پزشکی هستم تا اونجا که علم دارم راهنمایی میکنم البته به شرط صلوات 😊

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم