2777
2789
عنوان

دقت کردین

72 بازدید | 12 پست

چقدر این پسرا آدمای مزخرفی هستن؟!

فرض کن یکی کلییییی باهات شوخی کنه بخندونتت یعنی رسما خیلی ببخشید باهات لاس بزنه حرفای عجیب غریب بزنه مثلا بگه به هم میایم و از این جور موارد..

بعد یدفعه باهات سرد بشه اصلا انگار که تورو هیچ وقت نمیشناخته حتی پیشنهادم نده بهت

آخه مگه میشه چرا اینجوری شد

خب این کاملا طبیعیه که اون یه رفتارایی کنه و منی که دخترم و احساس بیشتری دارم تحت تاثیر قرار بگیرم و به حرفاش و کاراش وابسته شمو ازش خوشم بیاد

ولی وقتی یدفعه اینطوری میکنه آدم حس میکنه باهاش بازی شده

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقصیر دخترا که زود خام میشن

اینکه یدفعه سرد شه عجیب نیس بنظرت؟

راست میگی تقصیر منه

ولی واقعا خیلی حالم بده نمیدونم چرا مراقب نبودم که دلمو برای آدمی نزارم که تهش اینجوری نشه

اینکه یدفعه سرد شه عجیب نیس بنظرت؟راست میگی تقصیر منهولی واقعا خیلی حالم بده نمیدونم چرا مراقب نبودم ...

ولش کن ..... لقش نگران نباش گلم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

خب اون هدفش این که به هدفش که رابطه اس برسه همین

آخه دقت کردین به نوشته هام

اون حتی پیشنهادم نداده بهم چجوری میتونه هدفش رابطه باشه

فقط همیشه دنبال این بود باهام حرف بزنه و بحثو با شوخی باز کنه من چقدر احمق بودم فکر کردم دوسم داره

آخه چه دلیلی داره با یه دختر غریبه انقدر شوخی کنی بعد یدفعه یجوری رفتار کنی که انگار نمیشناسیش

ولش کن ..... لقش نگران نباش گلم

بنظرتون میتونم فراموشش کنم💔همش بهش‌فکر میکنم شایدم بخاطر کمبود محبته که انقدر وابسته حرفاش و رفتاراش شدم..

آخه دقت کردین به نوشته هاماون حتی پیشنهادم نداده بهم چجوری میتونه هدفش رابطه باشهفقط همیشه دنبال این ...

خوب هدفش فقط این بوده حرف سک.سی بزنه لاس بزنه مردا از این حرفام خوششون میاد

پیشنهادم به شما با کلی تجربه 

پسرا رو آدم حساب نکن کلا 

اگه یه دونه حسابیش سر راهت قرار گرفت بازم محل نذار بهش بذار واسه ۲ دقیقه صحبت کردن باهات کل خانوادش رو مجبور کنه التماس کنن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
پیشنهادم به شما با کلی تجربه پسرا رو آدم حساب نکن کلا اگه یه دونه حسابیش سر راهت قرار گرفت بازم محل ...

درست میگین من اشتباه کردم که نشستم با این حرف زدن

دیگه کلا فراموشش میکنم:)

پیشنهادم به شما با کلی تجربه پسرا رو آدم حساب نکن کلا اگه یه دونه حسابیش سر راهت قرار گرفت بازم محل ...

میدونین من کلا آدمی هستم که دقیقا همین مدلی که شما میگین رفتار میکنم هیچ وقت به هیچ پسری محل نمیدم و تا الان پیشنهاد زیاد داشتم ولی وارد هیچ رابطه ای نشدم

ولی این بار احساس کردم از ینفر بعد ۲۰ سال یجوری خوشم میاد که حتی نمیتونم یلحظه هم ازش دور بمونم

بخاطر همین منم مشتاق بودم که بیشتر باهاش حرف بزنم

ولی الان میفهمم اشتباه کردم نباید باهاش اصلا وارد صحبت میشدم

میدونین من کلا آدمی هستم که دقیقا همین مدلی که شما میگین رفتار میکنم هیچ وقت به هیچ پسری محل نمیدم و ...

آره عزیزم تهش همشون همینن پسرا 

بهشون رو بدی فکر میکنن چه تحفه ای هستن میرن تو فاز پرنسسی

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿