جاری بزرگم بدی تاحالا ازش ندیدم ولی مشخصه زنه زرنگیه.... ب همسرم گفتم بریم ی سر ب عموش بزنیم حالا بنظرشما بگم ب برادرشوهرمم بگه بیان باهم بریم یا تنهابریم و فاصلمو حفظ کنم.. تجربه ندارم من نمیدونم چقذ باید گرم بگیرم چقد نگیرم
اگه خوش سرزبونه با هم جایی نرید من جاریم خیلی زبون داره من کلا درونگرام با هم میریم جایی اذیتم چون اون همش حرف میزنه و توجها به سمتشه منم ی گوشه نشستم خخخخ
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
اگه خوش سرزبونه با هم جایی نرید من جاریم خیلی زبون داره من کلا درونگرام با هم میریم جایی اذیتم چون ا ...
ما برعکسیم من پرحرفم اون درونگراس دوست ندارم باهاش جایی برم زیادی ساکت بودنش رو اعصابه باهاش حال نمیکنم دوساعت حرف میزنی یه لبخند کوچیک میزنه میگه آره
خب آره و زهرمار
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
من خودم مشکلی نداشتم با ارتباط یا گاهی رفتو امد چون مامانم باجاریاش خوب بود. اما جاریام هم از اداب معاشرت ب دور بودن هم از ادمیزاد هم بسیااار تننننبل . خود مادرهمسرم از ترس ابروریزی خیلی نامحسوس سعی کرد رفت و امدی نباشه
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده