2777
2789
عنوان

بی توجهی نامزد

566 بازدید | 37 پست

بچه هاا تایپیک گذاشتم توروخدا کسی می دونه بگه چیکار کنمم

نامزد کلا بهم اهمیتی نمیده اذیت میشم الآنم بهش گفتم دلم تنگه و احساس خفگی میکنم یجورایی بی حوصلم بی حرف اعتنایی نکرد و گفت بعداً میزنگمم دارم عذاب میکشممم برم پیش بدم میخام رابطمونو تموم کنم یا چی...

عقدم ،چیکار کنمممم اگر بگین مشاور برا هفته بعد رزرو کردم ولی اگر بره

تو برو مشاور

جونمم دربیاد ابراز دلتنگی نمیکنم

مردا از این حرکات خسته میشن

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه هفته توهم بی توجهی نشون بده و اصلا بهش گله نکن هرچی گفت نگو تو فلانی بیساری، در سکوت کامل بی توجهی کن تیکه هم ناداخت بگو نه تو اینطوری حس میکنی. بذار بترسه داره توجهتو از دست میده ببین تاثیری می کنه یا نه

با این وضع خیلی حواستو جمع کن فردا تو زندگی مشترک هم همینه

مشاوره رزرو کردم الان برم بگم امروز و بریممم نمیره از کار اومده بود تا سه میخابه مشاوره برا شش و نیم و اینا میگیرم ولی بازم نمیرههه من برم بگم برا چی ظلاقق میخاممم بخدااا اونقدر استرس میکشممم پوست و استخوان شدم

یه هفته توهم بی توجهی نشون بده و اصلا بهش گله نکن هرچی گفت نگو تو فلانی بیساری، در سکوت کامل بی توجه ...

کردممممممم نشد که نشد

کلا زنگ نمیزنه که بی توجهی کنم یه روز جواب ندادم عین خیالم نبود که من هستمم

سعی کن راضیش کنی

الان دقیقا بگم بریم الان که خوابیده سه بگم بریم میگه خستمم ولی برای چیزای دیگ خسته نیسسس منم تا پنج شنبه بخام صبر کنمممم کلا بهم میخورم میگن قوی باش من شوهر کردم تنها نباشم الآنم دارم اذیت میشمم

نره خیانت بکنه!اگر بگم امروز بیا شام که نمیاد بازم نشون دادن توجهه دیگ پس تا پنج شنبه صبح کنم؟

خخخ کسی که با این کارا و اخلاق بدی که داره بخواد تو یه هفته خیانت کنه همین الان بزن زیرش. ببین با بی توجهی و کاراش مشخصه به شدت اعتماد به نفستو گرفتههههه

خخخ کسی که با این کارا و اخلاق بدی که داره بخواد تو یه هفته خیانت کنه همین الان بزن زیرش. ببین با بی ...

تنها راهم بی تفاوتیه  پس حتی اگر زنگم نزنههه

تا زمانی که تایم مشاوره اوکی بشه!

اگر مشکل از من باشه چی خب اگر ناراحت بود می‌گفت دااا !

تنها راهم بی تفاوتیه پس حتی اگر زنگم نزنهههتا زمانی که تایم مشاوره اوکی بشه!اگر مشکل از من باشه چی ...

خب خودت از خودت بپرس واقعا مشکل از توعه؟ تو یه کاغذ نقاط مثبت و منفی جفتتونو بنویس ذهنت ازاد میشه

نمیشه اینجا فهمید مشکل چیه باید خیلی چیزا رو در نظر گرفت اینجا سوال نکن راجبش چون ذهنتو خراب میکنن 

ولیییی چند تا علت میتونه داشته باشه 

یکیش اینه که کلا اخلاقش اینطوری باشه 

یکی دیگه ممکنه علتش این باشه که درگیره یا افسردست 

یکی دیگه هم میتونه نبود علاقه باشه 

ممکنه از روی ناراحتیی یا عصبانیت و یا نتیجه یه اتفاق باشه بستگی داره کدوم از اینا باشه که باید بفهمی