2777
2789
عنوان

بی توجهی نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 37 پست
نمیشه اینجا فهمید مشکل چیه باید خیلی چیزا رو در نظر گرفت اینجا سوال نکن راجبش چون ذهنتو خراب میکنن و ...

اولش اینطوری نبود حدود یکم ماه  قبل بخاطر بی توجهی قهر کردم و اینااا تقریبا یه ماه ت قهر بودیم بعدشم اینطوری شد الان باید بی توجهی کنم یا فضا بدم ؟

من موندم آدم تا عشق نشه یا عاشق ازدواج و تشکیل خانواده نشه مگه میشه ازدواج کنه مرد وقتی میاد خاستگاری یعنی احساس نیاز جسمی و عاطفی کرده و علاقه مند به تشکیل خانواده بعد این همه بچه بازی بی توجهی چرا آخه ؟

درحال ساخت ....:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نره خیانت بکنه!اگر بگم امروز بیا شام که نمیاد بازم نشون دادن توجهه دیگ پس تا پنج شنبه صبح کنم؟

کسی که تو نامزدی بره خیانت بکنه همون بهتر بره و شما بفهمی بهتر که 

درحال ساخت ....:)

تو برو مشاورجونمم دربیاد ابراز دلتنگی نمیکنممردا از این حرکات خسته میشن

وا پس دلتنگی مون به شوهرمون نگیم به کی بگیم ، اتفاقا شوهر من مشتاق تر میشه که زودتر بیاد خونه و دلتنگیمو برطرف کنه ، آدم سالم از ابراز عشق خسته نمیشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
همیشه اینجوریه؟شاید حالش خوب نیست یا درگیر مشکلی چیزیه

امروز که اینو گفتم از سرکار اومده بود تقریبا از پنج صبح می‌ره تا دوازده ظهر بعدشم خواب خب هرچقدرم گله میکنم دورتر میشه ،تقزیبا یه ماهه اینجوریههه منم دوست دارم دیده بشم شنیده بشم 

امروز که اینو گفتم از سرکار اومده بود تقریبا از پنج صبح می‌ره تا دوازده ظهر بعدشم خواب خب هرچقدرم گل ...

منم چند وقت پیش همینجوری شدم ولی برا ما طولانی نبود دو سه روز توجه نمیکرد مث قبل منم راجبش حرف زدمو و ناراحتیمو بهش گفتم

اونم مث قبل شد دوباره

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

اولش اینطوری نبود حدود یکم ماه قبل بخاطر بی توجهی قهر کردم و اینااا تقریبا یه ماه ت قهر بودیم بعدشم ...

خب پس اینطوری دو حالت داره 

اخلاقشم نیست چون میگی اول اینطوری نبوده 

این‌یا ذهن خسته ای داره که نمیتونه روابط رو خیلی پرشور ادامه‌بده یا اینکه با کس دیگه ای ممکنه باشه 

البته گزینه اول امکانش بیشتره ولی بنظرم ازش بپرس بگو تا حالا رل داشته؟ چند‌تا داشته یا مثلا شده با یکیشون مدت طولانی بوده باشه یا حتی ممکنه از روی فشار و استرس و اظطراب مداوم توی زندگیش اینطوری شده باشه باید بفهمی

خب پس اینطوری دو حالت داره اخلاقشم نیست چون میگی اول اینطوری نبوده این‌یا ذهن خسته ای داره که نمیتون ...

از نظر ذهنی که خستس 

الان موندم که بی توجهی کنم درس میشه یا چی

مثلا اگ شام دعوتش کنم ،خوبه؟

ولی فک نکنم بیاد!

رل که داشته قبلاً ولی خودش به طور مستقیم نگفته متوجهش شدم

از نظر ذهنی که خستس الان موندم که بی توجهی کنم درس میشه یا چیمثلا اگ شام دعوتش کنم ،خوبه؟ولی فک نکنم ...

خیلی خوبه که متوجه شدی 

این مشکل رو بهش میگن افسردگی خاموش معمولا توی مردای این‌دوره زیاد هست تو نیاز نیست کاری کنی باید خودش بخواد تو باید بگی که بره مشاوره طول درمان داره این مشکل چیزی نیست که توی یکی دوسال اتفاق افتاده باشه پشتش چند سال استرس و اظطراب و فشار هست و شاید رابطه یا رابطه های به نتیجه نرسیده که ذهنشو خسته کرده

خیلی خوبه که متوجه شدی این مشکل رو بهش میگن افسردگی خاموش معمولا توی مردای این‌دوره زیاد هست تو نیاز ...

پس حالت عادی رو بگیرم برم جلووو بی توجهی نکنم؟

اوایل نامزدیمون می‌گفت ینی روز ی توام سرد میشی؟یا ...

پس حالت عادی رو بگیرم برم جلووو بی توجهی نکنم؟اوایل نامزدیمون می‌گفت ینی روز ی توام سرد میشی؟یا ...

اره 

بی توجهی کنی اونم سرد میشه 

این‌ تقصیر خودش نیست ولی با فاصله باهاش ارتباط بگیر که فضا بهش داده باشی اما در کل باید درمان بشه 

گفتم که این مشکل یه ریشه داره که یکی از اون موردای بالاست که بهت گفتم

خیلی خوبه که متوجه شدی این مشکل رو بهش میگن افسردگی خاموش معمولا توی مردای این‌دوره زیاد هست تو نیاز ...

کاری از دستم برمیاد چون خودم اذیت میشم کسیه که فشار کار و اقتصادی ایناروش خیلی زیاده!

کاری از دستم برمیاد چون خودم اذیت میشم کسیه که فشار کار و اقتصادی ایناروش خیلی زیاده!

باید دغدغه‌هاشو تغییر بده 

ببین اگه دنبال یه درمان واقعی هستی این بهترین چیزه 

تو تنها کسی هستی که میتونه این تغییر رو درونش ایجاد کنی طولانی میشه برات بگم ولی خب باید نسبت بهش مسئولیت پذیری خیلی بالایی داشته باشی و خودتم طرز دیدت به زندگی تغییر کنه که بتونی کمکش کنی توی شهرای بزرگ زندگی میکنید یا شهرستان یا روستا؟

اره بی توجهی کنی اونم سرد میشه این‌ تقصیر خودش نیست ولی با فاصله باهاش ارتباط بگیر که فضا بهش داده ب ...

پس درس شدنیه،قبلا یه چند باری اینجوری شده بود ولی الان چون وابستگیم بیشتر شده گیر میدم خیلیی