2777
2789

من گاهی برای غذا پیاز خام پوست بکنم اگ بزرگ و اضافه باشه میزارم توی یخچال حالا یه روز یا دوروز دیگ میارم میریزم توی غذا یا خورشت.شما هم اینکارو میکنید یا پیاز اضافه رو میریزین دور 

میریزم دور پیاز و اصلا نگه نمیدارم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی سلفون میپیچم اصلا هوا نکشه و بعد برای غذا استفاده میکنم.‌تحقیق کردن گفتن مشکلی نداره و خراب نمیشه و میکروب نمیگیره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

میزارم تو پلاستیک میزارم تو یخچال،ولی زود مصرفش میکنم،شوهرم بدش میاد میگه استفاده نکن ولی من میکنم 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

برخلاف باور عموم مردم پیاز میکرب و باکتری رو به خودش اصلا جذب نمی کنه ولی چون وقتی سطحش بعد یه مدت یه خورده تیره میشه همه فک می کنن که الودگی که جذبش شده ولی کلا میکروب و باکتری روی سطح پیاز زنده نمیمونه چه برسه به اینکه بخواد جذبش بشه