2777
2789
عنوان

دیگه هیچکس ازدواج نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 101 پست
من ۱ سال کار کردم ماشین گرفتم ۴ سال دیگه هم خونه میخرم تا ۳۰ سالگی هم خونه دارم هم ماشینپسری که ۳۵ س ...

کارتون چیه؟ولی واقعا اوضاع خرابه ماسال ۹۷ ازدواج کردیم تا خرخره تو قرضیم .گاهی وقتا با شوهرم حرف میزنیم میگیم کاش همون دوست میموندیم پیشرفتمون بیشتر بود کلی قسط و قرض نداشتیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سن ازدواج روز به روز داره بالاتر میره 

پسر زن نمیگیره چون از پس یه خرج عقد نمیتونه بربیاد 

رختر شوهر نمیکنه چون توان خرید جهیزیه نداره

سر "افعی" و سر "شیخ" بکوبید به سنگ/که در ان "زهر" و در این "اوهام" است

من ۱ سال کار کردم ماشین گرفتم ۴ سال دیگه هم خونه میخرم تا ۳۰ سالگی هم خونه دارم هم ماشینپسری که ۳۵ س ...

اها فک کنم خونه محل شما خیلی مفته ک با کار تو شرکت میشع خرید 

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

شما خودت میگی عمر آدما کوتاهه 

چرا باید این عمر کوتاه رو با مرد ایرانی که زن رو موجود همیشه طلبکار میبینه و تربیت درستی نداره با ترس از مستاجری و سختی های بچه داری و سر و کله زدن با خواهرشوهر و مادرشوهر بگذرونیم 

....مجرد بودن عیب نبست هرکس حق داره ازادانه زندگی کنه 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

اولا مشکل مالی باعث شده که پسرایی که سالمن کلا درگیر کار و کسب در آمد باشن بعد از طرفی دخترا دوست دارن اول با یکی دوست باشن بعد ازدواج کنن که این وسط ۹۰ درصد پسرایی که کاری نیستن و لاشی هستن میان این وسط با دخترای خوب و سالم دوست میشن و بعد از سو استفاده و زدن یه ضربه سنگین عاطف به دختر میپیچن به بازی حالا به هر بهونه ای و اون دختری و کلا آدمی که یه بار عاشق شده دیگه نمیتونه به این راحتی یکی رو تو زندگیش راه بده و اینکه در بیشتر موارد حتی وقتی اون پسر سالم و کاری برای ازدواج میره سمت همون دختر جواب رد میشنوه و حتی جامعه انقدر خراب شده که این پسر نمیتونه به هر کسی اعتماد کنه برای ازدواج .... این داستان خیلیاس ، نمیگم واسه همه اتفاق میوفته ولی واسه بیش از ۵۰ درصد جوونها صادق هست، خب نتیجش میشه چیزی که میبینی

اها فک کنم خونه محل شما خیلی مفته ک با کار تو شرکت میشع خرید

به من ۲۲ تومن حقوق میدن 

روزهای جمعه که شرکت تعطیلیه میرم اسنپ ( ۴ تا جمعه داریم ۳ تومن در میارم ) 

درآمدم میشه ۲۵ تومن 

از این ۲۵ تومن ، ۲۰ تومن رو پس انداز میکنم 

۵ تومنم برای خرج و مخارجم

من‌ پولم رو خرج رفیق بازی و کجا بریم عرق بخوریم و از اینجور چیزا نمیکنم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

مرد زندگی ای بیا منو بگیر ۲۹سالم شد

چشم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم