2777
2789
عنوان

دیگه هیچکس ازدواج نمیکنه

1322 بازدید | 101 پست

من پسرم ۲۶ سالمه 

دیگه هیچکس ازدواج نمیکنه 

دیگه هیچکس زن نمیگیره 

دیگه هیچکس شوهر نمیکنه 

اطراف خودم زیاده پسرهای بالای ۳۰ سال و مجرد 

دختر خانوم های بالای ۲۶ ۲۷ سال و مجرد 

زمان قدیم پسرا ۱۸ سالشون میشد 

پشت لبشون سبز میشد 

یقه باباشون رو میگرفتن میگفتن زن میخایم 

طرف از خونه فرار میکرد میرفت میگفت زن میخام 

الان طرف ۳۵ سالشه میگه زوده من هنوز جوونی نکردم 

بابا تو موهات مثل دندونت سفید شده جوونی چی رو نکردی

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم سی پنج ساله پیره ؟؟؟ چ حرفا خب دوس ندارن ازدواج کنن زوریه مگه راحت ترن اینجوری

۳۵ سال پیر نیست 

ولی دیگه جوونم نیست 

رو به میانسالی و پیری میره

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

اون زمان که ۱۸ سال زن میگرفتن زندگی به اندازه امروز خوب محور پول نمیچرخید، ننه من و شما توی ماه ده هزار تومن خرج خودشون نبود الان یه دختر حداقل ماهی ۷ تومن خرج روتین پوستی، آرایش و لیزرش میشه. 

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

۳۵ سال پیر نیست ولی دیگه جوونم نیست رو به میانسالی و پیری میره

الان ک مث قدیم نیس ازدواج ب سن نیس دیگه هر کس هر زمانی ک خاس ازدواج میکنع والا سی پنج ساله های اطراف من مث بیست ساله های قدیمن

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

اون زمان که ۱۸ سال زن میگرفتن زندگی به اندازه امروز خوب محور پول نمیچرخید، ننه من و شما توی ماه ده ه ...

والا من که اصلا هیچکدوم از این خرجا ندارم 

شوهرم قدرمو نمیدونه

از زیبایی چیزی کم ندارم همه ارزشونه من زنشون بشم

حالا این قدرمو نمیدونه

خدایا شکرت براب تو دلیمممم

الان ک مث قدیم نیس ازدواج ب سن نیس دیگه هر کس هر زمانی ک خاس ازدواج میکنع والا سی پنج ساله های اطراف ...

طرف مگه میخاد چقدر عمر کنه که تا ۴۰ سالگی مجرد باشه 

ازدواج یه سنی داره

خب شما زود زن بگیر بهت نگن پیر نگران ازدواج اطرافیانتونم نباش،

فکر کن طرف ۶۰ سالش باشه 

بره مدرسه پسرش

بچه ها بگن این بابا بزرگته؟ 

بگه نه بابامه

ازدواج و بچه دار شدن یه سنی داره

عمر ب سن نیس یه سر ب قبرستون بزن

رفتم دیدم

همه جوونن

دیگه مثل زمان قدیم نیست یارو ۹۰ سال عمر کنه