2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما هم فکر و ذکرتون مهاجرته یعنی

صد در صد..من سعی کردم ارشد بخونم برای دکترا مهاجرت کنم ولی با وجود این خانواده ناآروم واقعا تمرکز ذهنی ندارم دائم در تنشم...ب محض فرصت سریع اقدام میکنم و پیگیر میشن

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
جدی من م بازرگانی خوندم

بله تو اطرافیانم دیدم هم تحصیلی مهاجرت کردن هم کاری..اگر رشته های پیراپزشکی باشید مهاجرت کاری هم خوبه ولی رشته های دیگه چون سطح اطلاعاتی و شغلی و کاری کشورای دیگه کلا لول بالاتریه خیلی اولاش ب شخص فشار میاد و اصا یجورایی زده میشن..یا حتی مجبور میشم شغلهای دیگه برن..ولی تحصیلی هر کی مهاجرت کرده واقعا راضی بوده و موقعیت هم مناسب تره

بله تو اطرافیانم دیدم هم تحصیلی مهاجرت کردن هم کاری..اگر رشته های پیراپزشکی باشید مهاجرت کاری هم خوب ...

ای کاش کشورهای دیگه راحت و بدون هیچ دردسری برای شهروندای ایرانی  راه میدادن

مرد

واقعا یعنی تنها مرهم درد و زخمای من و شما فقط و فقط مهاجرته

نه تنها ...ولی دیگه راهی بهتر پیدا نکردم..هم دور میشم هم پیشرفت میکنم هم میتونم در آرامش باشم..سختیش اینه غم غربت دارم ک دیگه یاد این روزام بیوفتم کنار میام باش

ای کاش کشورهای دیگه راحت و بدون هیچ دردسری برای شهروندای ایرانی راه میدادن

قطعا همه دنبال پیشرفتن..مثل ایران الکی مرز وا نمیکنن هر کی بیاد و بره 

نه تنها ...ولی دیگه راهی بهتر پیدا نکردم..هم دور میشم هم پیشرفت میکنم هم میتونم در آرامش باشم..سختیش ...

خیلی رفتن و دارن میرن 

من کل آرزو و ایندم شده فقط و فقط رفتن از ایران 

یه سوال 

بنظرت اگه راحت بود مهاجرت اکثرا میرفتن؟ 

مرد

خیلی رفتن و دارن میرن من کل آرزو و ایندم شده فقط و فقط رفتن از ایران یه سوال بنظرت اگه راحت بود مهاج ...

نه همه..خیلیا واقعا توان دل کندن ندارن..و یا اصا ارزشای زندگیشون متفاوته و خیلیام همینجا زندگی واقعا خوبی دارن و راضین..مهاجرت ایده همه نیس و همه هم استقبال نمیکنن