2789

من کلا با هیچکی نمینونم زندگی کنم منم دنبال کارم حتی بقول شما کارگری .  تو دیوار زده بود بازیگر میخوایم اول تست میگیریم ببینیم بدرد میخوره یا نه من خیلی کم روام یعنی فکرشو بکن به هر ریسمانی چنگ میزنم رفتم کارخونه برای خط تولید فرم پر کردم و فروشگاهای زنجیره ای . اما ف فروشگاهها ضامن میخواد. ولی بازم فرم پر کردم منتظرم اما خبری نشد میگن کار خونه ۱۲ ساعت کاره مامانم میگه تلف میشی میگم اونجا تلف بشم بهتره من اصلا نمیتونم ادمها رو تو خونه کنار خودم تحمل کنم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من کلا با هیچکی نمینونم زندگی کنم منم دنبال کارم حتی بقول شما کارگری . تو دیوار زده بود بازیگر میخو ...

نمیدونم شاید منم مشکل دارم ولی دنبال ی زندگی آرومم تا جایی ک بشه دنبال تنش نیسم ..میخوام در آرامش زندگی کنم ولی با مادرم کنار نمیام اون ی ادم پر تنشه اصا دلش کلا دعوا میخواد

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
منم با مادرم نمیسازم کنارش آرامش ندارم

ب نظرم مشکل از منه..حالا هر چی بهتره جدا شم ..شرایط ازدواج و این ک کسی تو زندگیم باشه هم ندارم..از پانسیون ها اطلاعی ندارید؟

منم لیسانسم و الان شغلم آزاده اگه می‌فهمیدم یروز میام شغل آزاد تا دیپلم بیشتر نمیخوندم

زندگی با تجربه هاشه ک میشه زندگی