2777
2789
عنوان

متاهلا بیایین

610 بازدید | 58 پست

شما هم شوهرتون بخاطر غذا دعوا راه میندازه و همه چیو خراب میکنه؟

من هرکاری میکنم درمورد غذا، بازم همیشه ناراضیه. یه روز از دستپختم ایراد میگیره، یه روز میگه سهم منو کم دادی، یه روز میگه سهم منو خوردی و برا من نگه نداشتی. کلا اسم غذا که میاد، به هیچ چیز دیگه ای فکر نمیکنه و دلمو می‌شکنه و رابطه رو خراب می‌کنه.

(اینم بگم من هیچوقت سهمشو نمی‌خورم اما از سهم خودم هم نمی‌گذرم مثل اکثر خانوما. و اینکه دستپختم هم خوبه ) بیشتر سر کم و زیاد بودن دعوا راه میندازه.

به نظرتون چیکار کنم که درست بشه رفتارش ؟ راه حل واقعی بدید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر درست کن خب 

فوقش اضافه بیاد وعده ی بعدی رو خودت بخوری وقتی سرکاره 

چقد بچست شوهرت 

همه چیش شکمشه؟

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
بیشتر درست کناگه سر مقدار غذاس اشکال نداره ولی اگه از غذا ایراد میگیره دگ درست نکن براش:/

من زیاد درست میکنم. برای سه وعده میپزم. جالب اینجاست زیاد هم که میپزم، میگه زیاد نپز که مجبور نباشیم بندازیم دور( درصورتی که تا حالا یه قاشق غذا هم نریختم آشغال بخدا) کلا مشکل داره با مقدار غذا 

من دستمه ک شوهرم چقدر میخوره ی دیس میذارم واسش 

اگ کم باشه آقا قهر میکنه من نمیخورم باید بری نازشو بکشی ی بار نازشو نکشیدم پسرمم بهش گفت نخول😏

خودش یواش یواش اومد سر سفره گفت نامردین نازمو نکشیدین دیگه عبرتی شد واسش

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

بیشتر درست کن خب فوقش اضافه بیاد وعده ی بعدی رو خودت بخوری وقتی سرکاره چقد بچست شوهرت همه چیش شکمشه؟

مرسی عزیزم، من برای سه وعده غذا میپزم اما بازم این مشکلو داره با غذا. جالب اینجاست زیاد هم که میپزم میگه زیاد نپز که نریزیم آشغال(درصورتی که تا حالا یه قاشق غذا هم نریختم آشغال، همیشه اندازه میپزم)