2777
2789
عنوان

شما چند ساعت در روز میخوابید

268 بازدید | 30 پست

یا مثلاً شب تا صبح چند ساعت میخوابید؟از ساعت چند میخوابید تا ساعت چند بیدار میشید؟

من خودم چون شاغلم بعضی شبها که خیلی خسته باشم ساعت ۸ می‌خوابم شام هم اصلا نمیتونم بخورم وقتی خوابم میاد تا ساعت ۵ صبح میخوابم ۵ هم بیدار میشم آماده میشم واسه سرکار رفتن 

ولی دیشب ساعت ۱۰ خوابیدم الان ساعت ۵ بیدار شدم یعنی در اصل میشه ۸ ساعت فیکس خودبخود بیدار میشم بدون اینکه گوشیم آلارم بده عادت کردم دیگه جمعه ها هم که سرکار نمیرم روزهای تعطیل همین مدلی هستم ساعت ۵یا ۶ برپا هستم خیلی هم دوسدارم مثل همکارای دیگه م تا ۱۲ شهر بخوابم ولی نمیتونم نمیشه 🥴🤧🫠👌🏻🤷🏻‍♀️😂

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساعت هفت الی هشت صبح می‌خوابم تا ساعت یازده ، دوازده گاهی هم یک ظهر

چهار پنج ساعت میشه کل خوابم 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خیلی خوبه زود میخوابی زودم بیدار میشی

من عاشق اینم که سحرخیز باشم ولی نمیتونم،الان هم اولین باره این ساعت بیدارم،عادت کردم شب ها توی تخت بیدار میمونم‌گوشی نگاه میکنم تا دیر وقت،بعد صبح ها میخوابم تا ۱۰

ساعت هفت الی هشت صبح می‌خوابم تا ساعت یازده ، دوازده گاهی هم یک ظهرچهار پنج ساعت میشه کل خوابم

آها نه میگن ساعت نرمال واسه خواب همون ۸ ساعت هستش منم چون شاغلم و ظهرها خواب ندارم کمتر از ۸ ساعت نمیتونم بخوابم

آها نه میگن ساعت نرمال واسه خواب همون ۸ ساعت هستش منم چون شاغلم و ظهرها خواب ندارم کمتر از ۸ ساعت نم ...

متأسفانه من عادت کردم به خواب کم

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خیلی خوبه زود میخوابی زودم بیدار میشیمن عاشق اینم که سحرخیز باشم ولی نمیتونم،الان هم اولین باره این ...

مجبورم خواهر میفهمی مجبوووورررر😂😂😂🤷🏻‍♀️ 

منم قبل از اینکه شاغل بشم و خونه نشین بودم همینجوری مثل شما بودم ولی بعدش که رفتم سرکار همه چیم آن تایم شد

اوووو نه هیچوقت این اشتباه رو انجام نده میدونی بیخوابی واسه مغز چقدر عوارض داره؟؟😑نکن خواهر من نکنننن

اره ساعتای 4دماغش گرفت بیدار شد الان دارم میمیرم از خواب تازه دیشب ساعت 1 خوابیده

آخی عسیسممم🥹