2777
2789

بله پسرم همه چی رو. میخواد ولی من بهش نمی‌دیم بعضی اوقات بی توجهی بهش میگیم الان نمیشه خوب شده نسبت به قبل

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله پسرم همه چی رو. میخواد ولی من بهش نمی‌دیم بعضی اوقات بی توجهی بهش میگیم الان نمیشه خوب شده نسبت ...

خیلی سخت شده یهو گریه می‌کنه توی جمع خیلی با صدای بلند واقعا غصه میخورم

بله پسرم همه چی رو. میخواد ولی من بهش نمی‌دیم بعضی اوقات بی توجهی بهش میگیم الان نمیشه خوب شده نسبت ...

دلم میخواد بگم که چقدر گاهی از دستش خجالت میکشم خیلی اذیت میشم وقتی جلوی همه گریه های شدید میکنه

خیلی سخت شده یهو گریه می‌کنه توی جمع خیلی با صدای بلند واقعا غصه میخورم

همون از تو خونه بهش یاد بده اگه گریه کنه جیغ بزنه بدتر میشه نخریدن یا ندادن اون وسیله هست یا چندبار ببینه پای حرف تون هستید با وجود جیغ و گربه هاش دیگه کوتاه میاد فقط باید صبوری کنی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

همون از تو خونه بهش یاد بده اگه گریه کنه جیغ بزنه بدتر میشه نخریدن یا ندادن اون وسیله هست یا چندبار ...

خیلی میگیم مدام داریم قبلش توی خونه بهش میگیم ولی باز هم آبروی من رو میبره

دلم میخواد بگم که چقدر گاهی از دستش خجالت میکشم خیلی اذیت میشم وقتی جلوی همه گریه های شدید میکنه

اره پسرم همین بود یکبار نشست تو پارک تو خاک ها رو میرخت روسرش بابت ی ماشین پلاستیکی بهترین شو داشت دیگه من ازتون روز گفتم این باید درست بشه

خیلی میگیم مدام داریم قبلش توی خونه بهش میگیم ولی باز هم آبروی من رو میبره

گفتم فایده ندارد عمل کنی ندی بهش هرچقدر جیغ بزنه 

خواهرم دخترش الینا اینجوری بود باور میکنی ساعت چهار ی بار ظهر گرما در گرفته بود جیغ و گرما از شده بود مادرش گفت بیخیال بشید اهمیت ندید بهش گفت نه در باز میشه نه خرید همه چی داری تو خونه 

گفتم فایده ندارد عمل کنی ندی بهش هرچقدر جیغ بزنه خواهرم دخترش الینا اینجوری بود باور میکنی ساعت چهار ...

یه روز که مهمون داشتیم مدام چراغ ها رو خاموش میکرد 

یه روز که مهمون داشتیم مدام چراغ ها رو خاموش میکرد

اون لجبازی