2777
2789
عنوان

به بهونه قورمه سبزی اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه  ای توش ساکن هستید از پدر شوهرتونه یا شوهرت خریده ؟

اگه پدرش خریده اجاره هم میدید بهش ؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

منم خسیس نیستم ولی زورداره کسی که تاحالا یه غذای درس حسابی نداده بهت بیادغذاتوبخوره

کاش منم مادرشوهر داشتم از دست اون حرص میخوردم نه از دست دختراش و نوه هاش میدونی مادرشوهر فرق داره برا شوهرت زحمت کشیده شکمشو سیر کرده شوهرت هم در قبال اون وظیفه داره 

کاش منتظر برنج میموند با برنج میخورد دلم سوخت نمیدونم چرا

حق با توه ولی گناه داره

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

کاش منم مادرشوهر داشتم از دست اون حرص میخوردم نه از دست دختراش و نوه هاش میدونی مادرشوهر فرق داره بر ...

به کی قسم بخورم وسایلا وخوردوخوراکش ازما بیشتره فقط دلش نمیاددرس کنه..حتی بارها پدرشوهرم دعوا راه انداخته وسایلارو میخای ببری سرقبرت چرادرس نمیکنی بخوریم..به این حرفم اعتقادداره که کسی توی شکمونمیبینه چی بگم به این من

ببین تودیگه چقدرذلت وخاری کشیدی وازاین بدتراشو سرت اوردن که این مشکل من به چشمت نمیاد البته شایدحق د ...

برو گمشووو .....

اتفاقا ما انقد چشم و دل سیریم

پدر مادرمون انقد برامون گذاشتن

مثل تو گشنه ی گوشت کسیو ندیدم

گوشت گوشت میکنی بدبخت نخورده🤣🤣

خونه بابات اینا گوشت نخوردی ؟؟؟؟😂😂😂

واسه یه کاسه قرمه سبزی ناچیز خودکشی نکن😂

مادرشوهرت ذات رو شناخته آدم حسابت نمیکنه

شوهرتم بخاطر همین میخواد طلاقت بده لابد 

💕💕

این همه برا پسرت زحمت بکشی زیر کونش تمیز کنی مدرسه بفرستی خرج و خوراکش بدی بعد عروست ی کاسه برنج و قورمه سبزی که هوس کردی باهات همچین رفتار زشتی داشته باشه.خدایا از تمام بنده هات همچین آدمی دور کن. امین 

ببین تودیگه چقدرذلت وخاری کشیدی وازاین بدتراشو سرت اوردن که این مشکل من به چشمت نمیاد البته شایدحق د ...

متاسفم برات که جون میدی برای یه پیاله قورمه سبزی خار و ذلت تو کشیدی ک یه پیاله قورمه سبزی شده برات داستان روت شد بگی اصلا

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت