2777
2789
عنوان

حس شیشمی واقعی میشه بیای

| مشاهده متن کامل بحث + 11559 بازدید | 1519 پست
عزیزم ببخشید میشه منم بگی حس سجاد بهم چیه و کی پینشهاد میده؟ اگر زحمتت نیست اینم میگی هنوز با دوست د ...

میش بگی علاوه برسجاآیاکسی دیگر روت کراش داره چون به نام سجاد کسی نمیبینم یکی هست منتهی اسمش سجادنمیتونه باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میش بگی علاوه برسجاآیاکسی دیگر روت کراش داره چون به نام سجاد کسی نمیبینم یکی هست منتهی اسمش سجادنمیت ...

میشه شما اسمش رو بگی؟ شاید یکی کراش داره که من نمیدونم ... عزیزم حس نکردی علت این همه توجه کردن های این اواخر سجاد چیه؟ 

خیلی ممنونم ازت. قصد اینکه بریم توی رابطه عاطفی چی؟ حسی علاقه ای چیزی داره بهم اصلا؟

آره عزیزاین حس بین شمادوننفر دوطرفه است   به این سادگی  اتفاق نمی افته چون موانع زیادی سرراهتون میبینم   همین طرف سرش شلوغ ودوروبری زیادی میبینم

میشه شما اسمش رو بگی؟ شاید یکی کراش داره که من نمیدونم ... عزیزم حس نکردی علت این همه توجه کردن های ...

عزیز گفتم قصدازدواج نداره /فعلا سرش شلوغ من توجه زیادی نمیبینم گلم /دوروبرش هم شلوغ میبینم

منم میگیمن الان باهاش بدترین دعوای عمرمو کردمیعین ببخشید مث چی ریدیم بهم 🤣🤣😐بنظرت بازم درست میشه ...

واااتوروخداشلوغ نکنید عزیز قاطی میکنم چون وقت زیادی میبره بتونم باشما همسوبشم همزمان این اتفاق نمی افته  خیلی وقتا بابعضی افراد اصلا نمیشه همسوومچ شد انرزی زیادی بایدصرف بش تا بش مچ بشیم واسه فردا عزیز چشم

خب نمیشده بپرسم عزیزم.اگه میشه ی لحظه قبول کنین و بعد ک سوال کردم لغوش کنین.ممنون میشم ازتون

واااا یه نفرتواین بین جنس مخالف هست داری ارتباطمو قطع میکنه توروخدا بهش بگید ما بین نباش چون انرزی منفی زیادی بهم وارد میش

خب نمیشده بپرسم عزیزم.اگه میشه ی لحظه قبول کنین و بعد ک سوال کردم لغوش کنین.ممنون میشم ازتون

قاصدک عزیزارتباط برقرارنمیش امروز دیگرامکانش نیست ازطرفی عرض کردم مزاحم داریم اونا مشکل مضاعف میکنن  چون قصدشون فقط فضولی وازجنش مانیستن خب واسه فرصتی دیگرفردا عزیز همین تایپیک باش

چی؟

قاصدک منطورمو نگرفتی عزیز میگم توجمع ما  یه نفرهست هیچ سنخیتی با ما نداره  واسه این انرژی منفی زیاد گرفتم سرم درد گرفت قربونت برم دارم اذیت میشم انرژی منفی زیااااد