ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
یچی بپرسم ناراحت نمیشی؟من زدم روپروفایلت زده بود بابیست سال سن موهات سفیدشده دعاکردم واست که مشکلت ه ...
ن عزیزم ناراحت نمیشم
البته تا سفیدشد جلوشو گرفتم دیگه سفید نیستن
چون من تو ست ۱۸سالگی از همسرم جدا شدم
همسرم ب شددددت اخلاقای بدی داشت خیلی حرص خوردم و کلی بیمار شدم روزهای سختی و گذروندم
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
خیلیییی دوسش دارم خیلی پسر خوبیه خیلی آرومه خیلی مثبته
مثل حامد تو سریال پدره
اما حرفی نیستیم
فقط یه درس مشترک داریم رشته هامون فرق میکنه
نمیدونم اونم دوسم داره یانه
۵ماهه ک عاشقش شدم و دارم عذاب میکشم😭💔
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
وقتی نگاش میکنم اونم نگام میکنه اما فقط دو ثانیه بهم نگاه میکنه بعد سرشو میندازه پایین
ولی من میخامشششششش 😭💔