2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یچی بپرسم ناراحت نمیشی؟من زدم روپروفایلت زده بود بابیست سال سن موهات سفیدشده دعاکردم واست که مشکلت ه ...

ن عزیزم ناراحت نمیشم 

البته تا سفیدشد جلوشو گرفتم دیگه سفید نیستن 

چون من تو ست ۱۸سالگی از همسرم جدا شدم 

همسرم ب شددددت اخلاقای بدی داشت خیلی حرص خوردم و کلی بیمار شدم روزهای سختی و گذروندم 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

ن عزیزم ناراحت نمیشم البته تا سفیدشد جلوشو گرفتم دیگه سفید نیستن چون من تو ست ۱۸سالگی از همسرم جدا ش ...

اهااان ان شالله که همه چی درست میشه وبه خاسته دلت میرسی💖💚

اهااان ان شالله که همه چی درست میشه وبه خاسته دلت میرسی💖💚

مرسی عزیزم الان از همکلاسیم خوشم اومده واقعا نمیدونم چیکار کنم 

خیلیییی دوسش دارم خیلی پسر خوبیه خیلی آرومه خیلی مثبته 

مثل حامد تو سریال پدره 

اما حرفی نیستیم 

فقط یه درس مشترک داریم رشته هامون فرق میکنه 

نمیدونم اونم دوسم داره یانه 

۵ماهه ک عاشقش شدم و دارم عذاب میکشم😭💔

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

مرسی عزیزم الان از همکلاسیم خوشم اومده واقعا نمیدونم چیکار کنم خیلیییی دوسش دارم خیلی پسر خوبیه خیلی ...

به نظرم 5ماهه گذشته داری خودخوری میکنی 

یه جوری بایدعلاقتونشون بدی بفهمی اونم دوست داره یانه که داخل بلاتکلیف نمونی اذیت میشی

به نظرم 5ماهه گذشته داری خودخوری میکنی یه جوری بایدعلاقتونشون بدی بفهمی اونم دوست داره یانه که داخل ...

چطوری نشون بدم 

جز نگاه کردنش کاری نمیتونم کنم 

خودم نمیتونم برم ازش خاستگاری کنم ک زشته غرورم اجازه نمیده 

اگه دوسم داشته باشه پا پیش میزاره خودش 

دوست مشترک هم نداریم 

وقتی نگاش میکنم اونم نگام میکنه اما فقط دو ثانیه بهم نگاه میکنه بعد سرشو میندازه پایین 

ولی من میخامشششششش 😭💔

چطوری نشون بدم جز نگاه کردنش کاری نمیتونم کنم خودم نمیتونم برم ازش خاستگاری کنم ک زشته غرورم اجازه ن ...

ووییی چه پسرخجالتی وباحالیههه

این فکرنکنم پابزاره جلوخیلی خجالتیه 

باشماره ناشناس پیامش بده وحستوبگو ولی اسمتونگو یامثلابگورفیق یکی ازبچه هام که دوستت داره وازاین حرفا

این پسره خجالتیه دوستتم داشته باشه ازخجالت نمیادجلو

توبروجلوباهمین شماره ناشناس

ووییی چه پسرخجالتی وباحالیهههاین فکرنکنم پابزاره جلوخیلی خجالتیه باشماره ناشناس پیامش بده وحستوبگو و ...

ب نظرت شمارشو داشتم ناراحتی میکردم؟

شماره شو از کجا بیارم آخه 

دیگه باید پاپوش بزاره 

پسری ک عرصه نداشته باشه ابراز علاقه کنه همون بهتر بره گم شه 

حداقل مادری خواهری  دوستی همکلاسی کسیو ک میتونه واسطه کنه ک 

ب نظرت شمارشو داشتم ناراحتی میکردم؟شماره شو از کجا بیارم آخه دیگه باید پاپوش بزاره پسری ک عرصه نداشت ...

پسرای خجالتی نمیتونن دست خودشون نیست

ازرفیقی همکلاسی چیزی شمارش بگیر