2777
2789

انقدرررقشنگه که نمیدونم ونمبتونم باچی برات مثال بزنم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

با سرمستی شروع میشه

و با به فنا دادن آدم ، تموم میشه

کلا چیز خوبی نیست

خصوصا که میگن :

وصال مدفن عشق است

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی یه نفر به دل آدم میشینه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

اینو همین الان خوندم به نظرم تعریف کاملیه 

❣طبق نظریه استرنبرگ عشق سه ضلع داره :

🔹صمیمیت
🔸تعهد
🔹اشتیاق

1⃣ عشق شیدا گونه : در این نوع از عشق تنها اشتیاق وجود دارد .

2⃣ عشق تهی : در این نوع از عشق تنها تعهد وجود دارد .

3⃣ دوستی : در این نوع از عشق تنها صمیمیت وجود دارد .

4⃣ عشق متحد : در این نوع از عشق تنها صمیمیت و تعهد وجود دارد . ( مانند ازدواج های سنتی )

5⃣ عشق ابلهانه : در این نوع از عشق تنها اشتیاق و تعهد وجود دارد. ( افرادی که در وزارت امور خارجه کار می کنند، ارتشی ها  و رزیدنت ها یا زن و شوهر هایی که به لحاظ سطح تحصیلات اختلاف زیادی دارند و افق فکری آنها با هم سازگار نیست . )

6⃣ عشق خیالی : در این نوع از عشق تنها اشتیاق و صمیمیت وجود دارد . ( مانند عشق های نوجوانی امروز عاشق ، فردا فارغ )

7⃣ عشق کامل : عشقی که هر سه فاکتور اشتیاق، تعهد و صمیمیت در آن وجود دارد.

❤️ @hamin_media1 | #علمی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

عشق عشق باشه باعث پیشرفت هردو طرف میشه باعث میشه ادم ب سمت خوب شدن اخلاقش شغلش ارتباطش باهمه میشه. باعث میشه قدر خودتو بدونی خودتو دوست داشتهدباشی 

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

انقدرررقشنگه که نمیدونم ونمبتونم باچی برات مثال بزنم

البته من ازدواج رو میگم  اول زندگی ام نه بعد ۷ ۸ سال زندگی عشق هیلی قشنگتر وعمیقتره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بدبختی

یا بهش نمیرسی خانواده مانع میشه یا اون میره 

کلا بدختیه 

حالا بعضیا خوش شانس باشن که جداس

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍