2777
2789
عنوان

با کار کردن زن خیلی مخالفم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3295 بازدید | 120 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه تویی؟ نرفتی شرکت بابات؟ این همه گفتم میگیرم میزنمت اخر نرفتی؟😠😂

شرکت که نمیشه گفت گلم

نرفتم هنوز

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

اگر مجرد باشه عالیه کار و استقلال

ولی متاهل اصلا خوب نیس. هم بیرون کار کنه پولشم تو خونه خاه نخاه خرج میشه. هم تو خونه حمالی کنه زود پیر و فرسوده میشه شوهره میره زن جوون میگیره یا خیانت و.....

به نظر من وظیفه اش نیست  اولویت های مهم تری هم هست تو زندگی بانوان البته تو بعضی شرایط واقعا نیازه که خانوم بره کار کنه مثل زمانی که سرپرست نداره و مجبوره یا یه سری شغلی که نیازه حتما بانوان باشن اونجا مثل معلمی ،پزشک زنان و ...

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

حق داری برای خودت مخالف باشی ولی حق نداری جوری حرف بزنی که هویت و تعریف درست زنانگی رو زیر سوال ببری 

زنانگی یعنی چی که اگه بیرون از خونه کار کنی از بین میره؟ زنانگی یعنی فقط ظرف شستن؟ یعنی تو خونه نشستن؟ شاغلا مردن لابد یا سرشار از تستوسترون! گذشت دوران جاهلیت که هویت زنانه دامن پوشیدن و کار خونه بود 

اتفاقا زنانگی ای که منظور شما هست در شاغل ها بیشتر دیدم

عالی هست

راستی رفتی دکتر حتما برو پیش دکتری که آقا باشه

دخترت رو بفرست مدرسه پسرانه که معلمش مرد باشه

پیش آرایشگر آقا برو

تزریقات رفتی سفارش کن مرد باشه

خلاصه که جدی جدی با کار زن مخالف باش نه الکی

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خانه دار نیستم گلمولی از کار کردن جایی که یکی بهم دستور بده و زندگیم رو محورش بچرخه بیزارم

همه بیزارن اما شرایط زندگی ایجاب میکنه نون دربیاری

یه درصد کمی هستن رییس و لیدر هستن 

اونا هم اول ها زیر دست بودن بعدش ارتقا گرفتن