2777
2789

من بچه دارنمیشم لطفا دلیل نپرسین درمانم پیشنهاد ندین فقط میخوام بدونم کسایی تو شرایط من چجوری کنار میان از پیری تنهایی بی کسیش نمیترسین ازاینکه هیچوقت منتظر نباشی کسی بهت یه سر بزنه یا نوه هاتو ببینی و اینجور چیزا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

42 سالمه و بچه ندارم و اقدام هم نکردم و هیچ وقت حسرتشو نداشتم و ندارم. همیشه تو سی سالگی میگفتن سنت بره بالا پشیمون میشی ولی من 42 سالم دیگه داره میشه و هیچ وقت در ارزو و حسرتش نبودم

منم39سالمه وفعلا در تلاشم هنوز نپذیرفتم و میخام ب تلاشم ادامه بدم

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻در حسرت بی بیچک مثبت😭خدایا شکرت ممنونم ک صدامو شنیدی خوش اومدی ب قلبم عزیزترینم 28 آذر 1404👶🏻خدایا به دست پرمهر تو میسپارمش 🫀

42 سالمه و بچه ندارم و اقدام هم نکردم و هیچ وقت حسرتشو نداشتم و ندارم. همیشه تو سی سالگی میگفتن سنت ...

چجوری حسرتشو نداری میشه توضیح بدی اخه بردی من خیلی سخته خیلی از پیری میترسم

چجوری حسرتشو نداری میشه توضیح بدی اخه بردی من خیلی سخته خیلی از پیری میترسم

نمیدونم گلم من حس میکنم شماها که بچه دوست دارین اون حس مادر شدن رو دوست دارین و بدون اون معنا نداره براتون زندگی. من هم خودم هم همسرم اصلا این حس رو نداریم و نبودش رو حس نمیکنیم ابدا و خیلی هم راضی هستیم این یه چیز درونیه من الان کلی برادر زاده و خواهر زاده دارم ولی مثلا هیچ وقت دلم نخواسته خودم یه بچه داشته باشم هیچ وقت حتی به ذهنمم خطور نکرده حسرتش

نمیدونم گلم من حس میکنم شماها که بچه دوست دارین اون حس مادر شدن رو دوست دارین و بدون اون معنا نداره ...

خب نمیترسی وقتی پیر بشی همه با بچه و نوه خودشون مشغول باشن و شما تنها و ناامید  و سوت و کور؟