2777
2789
عنوان

با موهای شکمتون چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا باید صبر کنی تا بارداریت تموم بشه فقط ژیلت میتونی بزنیزیاد حساس نباش فقط وقتایی ک میخوای بری سو ...

ژیلت موها رو از اینی که هست ضخیم تر میکنه 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
من باردار بودم فقط ژیلت استفاده کردم اگه مو داسته باشه تو اتاق عمل پرستار با ژیلت برمیداره

آحه ژیلت استفاده کنم میترسم موهاش از اینی که هست ضخیم تر بشه و موهای کرک مانندش تبدیل به موهای ضخیم و بلند بشه 😬😅

اشکال نداره دیگه اگه خیلی خوشت نمیاد مو داشته باشه شیو کن با ژیلت بعدا نینی ب دنیا اومد برو لیزر کنخ ...

هیچکس نشنیدم شکمشو لیزر کنه 🤔

سلام دوست شکم کرکی ببین حالا چه ایرادی داره مثلا مگه شوهرت خیلی همه چی تمومه بی خیال بابا

نه اتفاقا شوهرم زیاد چیزی نمیگه

خودم خوشم نمیاد 😄

آحه ژیلت استفاده کنم میترسم موهاش از اینی که هست ضخیم تر بشه و موهای کرک مانندش تبدیل به موهای ضخیم ...

دیگه عزیزم بارداری دیگه مجبوری. من همیشه اپیلاسیون میکردم ولی تو ۹ ماه بارداری همش ژیلت میزدم. مجبور بودم دیگه

مگه چقدره موهای شکم؟!

یه جاهاییش موهای بلند و ضخیم داره ، به دوسانت هم میرسه 🤣

جالبیش اینجاست که من اصلا پرمو نیستم !!! 

حتی موهای سرمم کم پشته ولی شکمم از وقتی باردار شدم پر مو شده 😐😐😐