2777
2789
عنوان

روز تعطیلی شوهرم همش سرش توگوشیه

219 بازدید | 11 پست

نمدونم با این شوهرم چیکار کنم تا بعدازظهر ک خواب بوده بعدم ک بیدار شد سرش تو گوشی و اینستاس اعصابمو بهم ریخته خوو  من روز تعطیل دلم بیرون میخواد

شیطونه میگم پاشم ی دعوایی راه بندازن باهاش بااین مرد بی فکر باید چیکار کرد

امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم خواب بود با دوستام و بچه هامون رفتیم بیرون ولش کن 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بهش بگو بریم یه دوری بزنیم،اکثره مردا اینجورین کل هفته سر کارن یه روز خونه هستن میخوان جبران کنن

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

کلا همشون همینن ، یا خوابن یا سرشون تو‌گوشی یا دنبال دوست و تفریح خودشونن ، انگار نه انگار ما آدمیم و حوصلمون سر میره

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

خب خودت قضاوت کن بیرون که نرفتید از صبح تا تاحالا چیکار کنه بشینید بهم زل بزنید؟ منم سرم تو گوشیه آد ...

اخه گوشی نگا کردنم حد و حساب داره خب

امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊

واسه منم گرفت خوابید تا پنج غروب منم حرصم گرفت چسبیدم به بشور و بساب خونه،جاروکردن تمیزی، جاروبرقی ...

ما خانوما کاری بجز تمیز کاری نداریم🥲