2777
2789
عنوان

چطوری خواستگار رو رد کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صداقت بهترین کاره حالا میگی محترم ولی بعدش اونا هزارتا انگ میزارن بگو تفاهم نرسیدم

میخواستم دقیقا همینم بگم ولی خب ما حرف نزدیم که به تفاهم بخوایم برسیم یا نه ، مشکلم همینه 

خب بزار بیاد حرف بزنه

بعد تفاهم و معیاراشو بهونه کن

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بگن دخترم دو دل بوده استخاره کردیم بد اومد دیگه مثه اینکه قسمت نیست پسرتون خوشبخت بشن ان شاالله 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اینکه صحبت نکردیم و معیاری بیان نشده کارو خراب نمی کنه ؟

دیگه شعورشون میرسه که ظاهر فرد هم یکی از معیارهای انتخابی طرفین هست 

و اینکه لازم به توضیح نیست شما این جمله بگید خودشون باید درک کنند حالا اگر  اصرار کردند و پرسیدند معیارتون چی بوده مادرتون میتونن بگن که نظر شخصی دخترم بوده که اینطور صلاح دونسته 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
زمان ما موقع کات میگفتن سرطان گرفتم ۶ ماه دیگه میمیرم🤣🤣

یآدمه دانشجو بودم با دوستم یه خونه ویلایی گرفته بودیم طبقه بالا صاحب خونه بود کهسرهنگ بازنشسته بود 

یه پسره تو دانشگاه اومد جلو گفت من قصد ازدواج دارم سیاه انگار از تنور در اومده بود .پر از اعتماد به نفس کاذب  منم گفتم من قصد ندارم آنقدر پررو بود یه روز خونه بودیم در زدن دوستم رفت در باز کرد اومد گفت فلانی جلو دره تن وبدنمو می‌لرزید رفتم گفت من قانع نشدم گفتم من مشکل دارم بیمارم الکی میگفت مشکلی نیست  فحشش دادم گفتم گمشو دیگه نبینمت 

حالا شما هم بگو مستقیم مورد پسندم نبود نگران قضاوت طرف هم نباش 

تا با هم حرف نزنید ک نمیتونی بفهمی ازش خوشت میاد یا نه ممکنه به دلت بشینه بعد صحبت

از لحاظ استایلی اصلا شبیه به فرهنگ خانواده من نبود ، من نمی‌خوام وقتی در بدو ورود از نظر پدرم فرد مناسبی نبوده ادامه بدم و تلاش کنم خوب به نظر برسونمش جلوی بقیه 

خب بزار بیاد حرف بزنهبعد تفاهم و معیاراشو بهونه کن

میتونی انگار کلا وقتی رفتن هیچ حسی نداشتم ، احساس میکنم انرژی ای برام نمونده ، خیلی کلافه بودم این مدت 

قصدش بود ولی خب پسند نشد کلا ، نه از طرف من نه از طرف خانواده ام

میدونم. اون کاربر گفته بگید قصد ازدواج ندارم! میگم استارتر اگه قصد ازدواج نداشت که همون پشت تلفن میگفت! نه اینکه پسره و خانواده اش بیان و بعد بگه قصد ازدواج ندارم!