دیروز اومدن خونمون به همراه پسرشون برای دیدار اولیه ، من از لحاظ ظاهری پسند نکردم ، چون خیلی خانواده محترمی ان نمیخوایم طوری بگیم که بهشون بر بخوره یا ناراحت بشن ، به نظرتون چی بگیم ؟ قراره تماس بگیرن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم تجربه مشابه شمارو داشتم ماهم حرف نزدیم ولی چون به دلم ننشسته بود اصلا تمایل نداشتم که بخوام دوباره ببینمش و باهاش حرف بزنم گفتم نه اولش کلی عذاب وجدان داشتم ولی ماه بعد ازدواج کرد خیالم راحت شد
بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا میداند و شما نمیدانید. بقره آیه۲۱۶
مادرتون بگن طی دیداری که صورت گرفته مشخص شده که برای ادامه آشنایی معیارهای کافی برای ادامه ارتباط کافی نبوده
ممنون که به تصمیمات ما احترام میذارید و درک کافی دارید
و آرزوی خوشبختی کنند برای هر دو شما
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍