دو مورد ریسک کردم. نتیجهاش خوب نشد. ولی پشیمون هم نیستم.
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
دو مورد ریسک کردم. نتیجهاش خوب نشد. ولی پشیمون هم نیستم.
عه بد شد که...ولی همین که ریسک میکنی خیلی خوبع، من تو حاشیه امن موندم و عمر و زندگیم داره میره و پیله دورمه کاش شجاع باشم حتی اگه نتیجش بد شه بهتر از بلاتکلیفیه
یکم پول قرض گرفتم برای یه کاری و خب نتیجش مطلوب بود برام
اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚) خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی... تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم...
آره ریسک کردم سال نود و پنج یه خونه خریدم سیصد میلیون خواهرم میگفت نکن تو نمیتونی قسط بدی کم میاری بیخیال سو اما من انقدر از این خونه خوشم اومده بود نمیتونستم بگذرم سه خوابه صد و چهل متر بود خریدم همه چیزمو دادم و الان واقعا خوشحالم چون عمرا الان نمیتونستم پنج شش میلیارد پول در بیارم همچین خونه ای بخرم
من ۱۱ سال پیش ریسک کردم و از تهران رفتم شمال عالی و راضی ام ریسک کردم و تو کرونا یه مغازه اجاره کردم اولش خوب نبود زیان دیدم ولی با صبر و توکل به خدا موندم عالی شد جوری که با درامدش خونه ساختم و لوازم زندگی ام عوض کردم و کلی جنس برای مغازه خریدم الان یه ریسک کردم یه مغازه گرون قیمت اجاره کردم برای پسرم ولی جالب نیست کرایه خودش هم در نمیاره توکل به خدا جلو میریم