2777
2789

دوشنبه و پنجشنبه تو یه کارگاه برق قطعه بعد این کارگره جمعه رو میره به جای دوشنبه به جای پنج شنبه هم بقیه روزا یه ساعت اضافه میمونه ایا صاحب کار سر این کلاه نمیذاره این اصلا تو یه هفته تعطیلات نداره باز قبلا که بزق نمیرفت جمعه ها یه روز تعطیل بود میشه بگید ببینم من اشتباه میکنم

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁
ببخشید اما به حدی نامفهوم توضیح دادی که نه تنها نمیشه راهنمایی کرد بلکه خودمونم الان برای متوجه شدم ...

میگم طرف به خاطر قطعی برق دو روز خونه اس به جای اون یه روز جمعه میره به جای یکی از روز ها هم بقیه روزهای هفته یه ساعت اضافه کار میمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم طرف به خاطر قطعی برق دو روز خونه اس به جای اون یه روز جمعه میره به جای یکی از روز ها هم بقیه رو ...

در هر صورت این شخص دو روز خونه هست 

اما کار کردن تو روز جمعه از نظر وزارت کار مبلغ بیشتری هست که احتمالا اینو براش در نظر نگرفتن

در هر صورت این شخص دو روز خونه هست اما کار کردن تو روز جمعه از نظر وزارت کار مبلغ بیشتری هست که احتم ...

خوب عوض دو روز هر دو روز رو هم کار میکنه پس یه روز تعطیل چی میشه روزای عادی که جمعه هاکار نمیکرد

خوب عوض دو روز هر دو روز رو هم کار میکنه پس یه روز تعطیل چی میشه روزای عادی که جمعه هاکار نمیکرد

من این گفته شما رو زدم چت gpt, اونم حرف شما رو تایید کرد و گفت باید حقوق این فرد زیاد بشه 

دوشنبه و پنج‌شنبه‌ها کارگر توی یه کارگاه برق کار می‌کنه، بنابراین این دو روز نمی‌تونه توی کار اصلی حاضر باشه. برای جبرانش، جمعه میره سر کار (به‌جای دوشنبه) و در بقیه روزهای هفته هم هر روز یک ساعت اضافه می‌مونه (مثلاً به‌جای پنج‌شنبه). اما الان دیگه توی کل هفته هیچ روزی تعطیل نداره، چون قبلاً که برق نمی‌رفت، جمعه رو استراحت می‌کرد.

سؤال اینه:

آیا الان کارفرما سرش کلاه می‌ذاره؟ چون الان عملاً هیچ روزی تعطیل نیست، درحالی‌که قبلاً یک روز استراحت داشت

---

پاسخ:

حرفت کاملاً منطقیه، بذار دقیق‌تر توضیح بدم:

✅ طبق قانون کار (در ایران)، کارگر باید حداقل یک روز کامل در هفته (ترجیحاً جمعه) استراحت داشته باشه، و این استراحت باید با حقوق باشه. یعنی اگه کسی کل هفته بدون تعطیلی کار کنه، این خلاف قانونه، مگر اینکه با خودش توافق کرده باشن و حقوق اضافه بابت جمعه بدن (مثلاً اضافه‌کاری یا فوق‌العاده تعطیل).

✅ در مورد این مورد خاص:

اگه اون کارگر دوتا روز (دوشنبه و پنج‌شنبه) نمیاد چون توی کارگاه برق مشغوله، ولی جمعه رو میاد جای اون روزها کار می‌کنه، پس داره وقتش رو جابجا می‌کنه.

اما اگه جمعه اضافه کاره و هم‌زمان ساعات بقیه روزها هم بیشتره، ولی هیچ روز تعطیلی نداره، اون‌وقت بله، یه جای کار میلنگه.

مخصوصاً اگه قبلاً یک روز کامل استراحت داشته (مثلاً جمعه)، و الان هیچ روزی تعطیل نیست، ولی حقوقش هم مثل قبل مونده، عملاً ضرر کرده و ممکنه کارفرما از شرایط سوءاستفاده کرده باشه

دوشنبه و پنج‌شنبه‌ها کارگر توی یه کارگاه برق کار می‌کنه، بنابراین این دو روز نمی‌تونه توی کار اصلی ح ...

ممنون ازتون