فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یعنی کلا ۵۰ تومنه !؟ چه خوب من فکرم خیلی بیشتر از ایناس
من شرق تهرانم
حالا جا با جا فرق داره گلم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
نه هزینه چندان نداره اگه نمیخوای مواد سنگین روی ناخن بیاد بگو ریمو کنه برات و ژلیش کنه خیلی نازک تره دوامش هم خوبه من همیشه ژلیش میکنم دست و پامو خیلی زودتر هم تموم میشه کارش
نه هزینه چندان نداره اگه نمیخوای مواد سنگین روی ناخن بیاد بگو ریمو کنه برات و ژلیش کنه خیلی نازک تره ...
پا رو میگن ژلیش نکنید
اینایی که ناخن های پاشون بد فرم میشن و مشکل پیدا میکنن.... متخصص این رشته بهم گفت که فقط ژلیش هیچوقت نکن
حالا نمیدونم شما با چه فاصله ای و چطوری این کار رو میکنی ولی مراقب باشید برای ناخن های پاتون مشکلی پیش نیاد
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊