2777
2789
عنوان

شما بودید اشتی میکردید یا ن

237 بازدید | 28 پست

بچه ها ما پارسال با شوهرم قهر کردم رفتم برا طلاق  این وسط همه چی بهم ریخت شوهرم زنگ زد ب شوهر خواهرم چرت پرت گفت 

بعد ما اشتی کردیم ک برگشتیم ما قبلا خیلی با این خواهرم شوهرش رفت امد داشتیم

بعد من هی غر زدم ک خواهرم تنها شده هیچکس نداره تو این شهرو فلان 

شوهرمم بهم  هیچی نگفت برداشت یک پیام داد ب شوهر خواهرم ک بخاطر خواهرا کدورت ها بهتره حل بشه و فلان 

شوهر خواهرمم اصلا جوابشو نداد ب خواهرم گفته بود اون همه تهمت و حرف زشت زد الان با ی پیام میخواد سرتهش هم بیاره 

حالا الان دلم میخواد دوباره مثل سابق بشیم خودمم قهرم با خواهرم 

بریم خونشون اشتی کنیم یا ن ؟؟ اینم بگم مقصر صد درصد شوهرم هست خیلی بد کرد تهمت ناموسی و تهمت دزدی اینا همه چی زد 

اره سعی کنین خیلی خوبه. هدیه گرون ببرین .

همین فامیل برا ادم میمونه در نهایت

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم بشین سر زندگیت سرت با چیزهای دیگه گرم کرد و زندگیت خواهرت رو هم خراب نکن 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

دیگه مقصر صدی شمایید برید از دلشون دربیارید

ولی گمون نکنم که دیگه مثل ثابق بشید

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اره سعی کنین خیلی خوبه. هدیه گرون ببرین .همین فامیل برا ادم میمونه در نهایت

این فکر باید همون موقع می کردن که زنگ می زدن تهمت و حرف نامربوط می زدن.  الانم شوهرش با یه پیام می خواد برگرده له اوضاع قبلی.  بعضی ها از چشم که می‌افتن دیگه افتادن

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

وا زندگیش خراب میشخ با خواهرش رفت امد کنه ؟خداییش چی میزنید؟

خودت تنها برو و با خواهرت اشتی کن

بیخیال شوهرا شید

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
پس چرا این قد من و خواهرشوهرام باهم درگیررشدیم باز مثل قبل شد

شما و خواهر شوهرتون از اول رابطه گل و بلبل بوده؟ نه ، چون معمولا عروس و خواهر شوهر رابطه در ظاهر خوبه و در باطن خرابه.

اما رابطه دو تا مرد اونم باجناق خیلی متفاوته ، شوهرت تهمت ناموسی و دزدی زده ،مردها به این راحتی ها کوتاه نمیان و فراموش نمیکنن

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

وا زندگیش خراب میشخ با خواهرش رفت امد کنه ؟خداییش چی میزنید؟

بله با همچین شوهری که تو داری آرامش زندگی خواهرت خراب می کنی و مجبورش می کنی یا شوهرش دربیافنه

شما و خواهر شوهرتون از اپل رابطه گل و بلبل بوده؟ نه ، چون معمولا عروس و خواهر شوهر رابطه در ظاهر خوب ...

رابطه من خواهرشوهرام مثل دوتا خواهره بهتر از اون حتی .. حالا این وسطا گاهی ناراحتی پیش اومده اما با صحبت حل شده

شما و خواهر شوهرتون از اول رابطه گل و بلبل بوده؟ نه ، چون معمولا عروس و خواهر شوهر رابطه در ظاهر خوب ...

دقیقا.   مخصوصا اگه با هم نسبت خونی هم نداشته باشن