2777
2789
عنوان

شرایط پشتیبان قلمچی شدن

313 بازدید | 25 پست

سلام

اگه امسال کسی تو کنکور رشته درست حسابی قبول شه میتونه بره پشتیبان شه؟اخه کارشون خیلی راحته و عملا هیچ کار خاصی  نمیکنن!۲هفته یبار زنگ میزنن چن ثانیه حرف نیزنن و فردا ازمونته بیا و تمام

میخوام شرایطشو بدونم و در آمدش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقوقشون شنیدم خیلی پایینه

منم شنیدم

ولی از هیچی که بهتره 

کاریم نمیکنن اخه🤕😂من خودم پشتیبانم واقعا جمعا کل سال ۳دقیقه حرف نزد 

بعدم اخراجش کردن یه پشتیبان دیگه اومد

اون کلا ۱بار زنگ زد بهم و دیگه هیچی

البته من اصلااا وجدانم قبول نمیکنه اینجور باشم

اول مصاحبه میگیرن

ماهی ۲ تومن

جمعه ها هم باید بری مراقب آزمون بشی

و پیگیر آزمونا باشی و اگر افت کنه دانش آموز یا تکالیف نده از حقوقت کم میشه برای ما که اینجور بود من یه هفته رفتم فقط به زور اینقدر بد بود

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

توروقران نرو افتضاحهههههمثلا من ماهی به اندازه ۳۰ تو من گوشیمو شارژ میکردنم به بچها زنگ میزدم اخرش م ...

واقعا؟چقدر بد

تحصیلات چی میخواد؟با گفته های شما پشیمون شدم دیگه🤕😂

اول مصاحبه میگیرنماهی ۲ تومنجمعه ها هم باید بری مراقب آزمون بشیو پیگیر آزمونا باشی و اگر افت کنه دان ...

ماهی ۲تومن😐؟وای 

حتی هزینه اسنپ هم نیست ک هر جمعه بخوای بری مکان ازمون

و هزینه شارژ و...

منم شنیدمولی از هیچی که بهتره کاریم نمیکنن اخه🤕😂من خودم پشتیبانم واقعا جمعا کل سال ۳دقیقه حرف نزد ...

مال منم جلسه اول گفت آره خوبه ،برای بار اولت،سریای دیگه رنگم به زور میزد،پیام میداد🤦😂

ماهی ۲تومن😐؟وای حتی هزینه اسنپ هم نیست ک هر جمعه بخوای بری مکان ازمونو هزینه شارژ و...

آره من سر چهارراهمون بود ده دقیقه راه بود بازم نرفتم 

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اول مصاحبه میگیرنماهی ۲ تومنجمعه ها هم باید بری مراقب آزمون بشیو پیگیر آزمونا باشی و اگر افت کنه دان ...

رتبه ت خوب بود؟ تجربی بودی؟ چ رشته ای هستی؟

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

مال منم جلسه اول گفت آره خوبه ،برای بار اولت،سریای دیگه رنگم به زور میزد،پیام میداد🤦😂

دقیقا پشتیبان منم

تازه یه بار نرفته بودم به جام آزمون داده بود خودش😑😑

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

اره دیگه همشون زرنگن😂ولی ۲تومن میدن خیلییی کمه

من فک میکردم بر اساس تعداد دانش اموزا مثلا ماهی برا هر دانش اموز ۲۰۰تومن اینا بدن😐😂پس بگو چرا هیچکی نمیره

چون اگه خوب بود مردم خودشونو میکشتن براش