اگه امسال کسی تو کنکور رشته درست حسابی قبول شه میتونه بره پشتیبان شه؟اخه کارشون خیلی راحته و عملا هیچ کار خاصی نمیکنن!۲هفته یبار زنگ میزنن چن ثانیه حرف نیزنن و فردا ازمونته بیا و تمام
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
و پیگیر آزمونا باشی و اگر افت کنه دانش آموز یا تکالیف نده از حقوقت کم میشه برای ما که اینجور بود من یه هفته رفتم فقط به زور اینقدر بد بود
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
ماهی ۲تومن😐؟وای حتی هزینه اسنپ هم نیست ک هر جمعه بخوای بری مکان ازمونو هزینه شارژ و...
آره من سر چهارراهمون بود ده دقیقه راه بود بازم نرفتم
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕