2777
2789

ممنون که اومدین😍یه پسری به من گفت دیگه پیامت نبینم رو گوشیم و ازت خوشم نمیاد و بلاکم کرد...بعد یه ماه از بلاکی خارج کرد به نظرتون دلیل اینکارش چی بوده؟حالا من بلاکش کنم؟یا بی تفاوت باشم

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بی تفاوت باش 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

امکانش هست که دوباره پیام بده چون پسرا به شدت مودی و احساساتین

فعلا بی تفاوت ولی اگه دوباره پیام داد بلاکش کن اشغال دوزاری رو عنترر

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

تو چرا فهمیدی از بلاکی درت اورده؟ اصلا اصلا چکش نکن برو سراغ گزینه های بعدی

خب من دوسس داشتم و چکش میکردم الانم چون همش چکش میکنم دوست دارم بلاکش کنم...

یادش بخیر ی بنده خدایی بهم گف ازین ب بعد اگ پیام یا تماسی با خودم یا خانوادم داشته باشی بعنوان مزاحم تلقی میشی       هیچی دیگه اول و آخرشو یکی کردم  الان اینجا روبروم خوابیده   

یادش بخیر ی بنده خدایی بهم گف ازین ب بعد اگ پیام یا تماسی با خودم یا خانوادم داشته باشی بعنوان مزاحم ...

خوشبخت ترین باشی گلم مهم اینه انقدر مرد بوده که بعدا اومده از دلت درآورده این به روی خودم گفت خوشم نمیاد ازت و پیامی نبینم ازت روی گوشیم...