2777
2789
عنوان

چتونه مامانا یکم بخودتون بیاین❌

292 بازدید | 30 پست

بخدا منم 4تا بچه داشتم. 

دوقلو. دوقلو.. فک کن. 

خونم تمیز ترین خونه بود. 

نظم خونم سر جاش بود. 

غذام اماده بود. 

با یدونه بچه انقد خودتونو از کارو زندگی نندازین. 

مرد وقتی ببینه یکم کم توجه شدین میریزه بهم.

وضع کارو بار افتضاحن.گرونیه.

مخصوصا .. اگ  کارگرم باشن..

بچه هاتونو با پدرشون دشمن نکنید لطفا....👨‍👩‍👧‍👧👩‍❤️‍👨.. 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله درسته 

ولی حرف آخر تون یعنی چی بچه هاتو دشمن نکنید با پدرشون

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

شاید بچه ها شما آروم بودن 

همه مثل هم نیستن من الان خونم با دوبچه تمیزتر از وقتیه ک ی بچه داشتم درواقع بچه اولم ب شدت بدقلق بود و افسرده م کردتا اومد بزرگ شه پیرشدم الان همه ی مادرا رو درک میکنم درمورد گرونی و...درست میگید 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
شاید بچه ها شما آروم بودن همه مثل هم نیستن من الان خونم با دوبچه تمیزتر از وقتیه ک ی بچه داشتم درواق ...

شما بچتون بزرگتر بود. 

من چهارتا همسن. نوپا. باهم گریه میکردن. 

باهم غذا میخواستن. 

با هم بازی میخواستن. 

خلاصه ک چها تا بچه هم سن. 

دوتا پسر. دوتا دختر. پوشک کردنشون. حموم کردنشون. واقعا سخت بود اونم دست تنها😐

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

بیخود حس ناکافی بودن ندین به خانوما 

هیچکس از زنی که بچه داره نباید انتظار خونه مرتب و فلان و فلان داشته باشه 

اینکه شما با 4 تا بچه خونه مرتب داشتی یعنی از بدنت مایه گذاشتی همچین افتخار هم نداره

بله درسته ولی حرف آخر تون یعنی چی بچه هاتو دشمن نکنید با پدرشون

افسردگی بعد زایمان بچه فقط برای مادرا نیست.

پدرا هم افسرده میشن.

و در اصل حسود.

تا بچه نبود.همه توجه به همسر هست ـ

ولی بعد تولد بچه یکم توجه مادرا سمت بچه میره.

خب باید تا زمانی که پدر خونه نیست کارهای مربوط به بچه رو انجام داد.حتی اشکالی هم نداره.

گاهی سپردش به مادر شوهر یا مادر خودت.

یوقتای دونفره بسازین.به خونه زندگیتون نظم بدین..ـــ.ـ..... 

عکسش انجام بشه بر اساس حسادت پدر.ممکنه سمت بچه نیاد...

اجازه بدین بچه.با پدرش بیشتر بگرده...... 

افسردگی بعد زایمان بچه فقط برای مادرا نیست.پدرا هم افسرده میشن.و در اصل حسود.تا بچه نبود.همه توجه به ...

بله درسته ولی مردها هم خیلی آماده شود کنی بابت اینکه بچه میاد توقع خیلی چیزها نداشته باشن من شوهرم میدید تنهایی همه کار درک میکرد 

پدر بچه درک بالا رفته خداروشکر به سلامتی فضایی مجازی

قبل ها هم زن ها اینقدر بچه میاوردن  افسردگی کجا بود تنهایی کجا بود 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

E=388708524]بیخود حس ناکافی بودن ندین به خانوما  هیچکس از زنی که بچه داره نباید انتظار خونه مرتب و فلان و ...[/QUOTE]

نه عزیزم از بدنم مایه نزاشتم.

بچه یدونش اونم  اولیش خب یکم بینظمی میاره.

منم چهارتا  هم سن و فوق العاده شیطون داشتم.

بیشتر میدادم پدرشون.. می بردشون بیرون. 

منم یکم استراحتم میکردم. 

همیشه ساعت هفت صبح یکیشون بیدار میشد. اونیکیام بیدار میکرد. 

بکی یکی باید لباس تنشون میکردم. پوشک عوض میکردمـ. اونیکی گریه میکرد. تو بغلم بود. یکشونو میزاشتم تو گهوارهـ

خودم تنها.مادرمم فوت شده بود حساب کن دیگه.

باید زنانگی کنه،.. .

بله درسته ولی مردها هم خیلی آماده شود کنی بابت اینکه بچه میاد توقع خیلی چیزها نداشته باشن من شوهرم م ...

بله  واقعا... خب اگه هردو پدر و مادر بتونن باهم بچه داری و خوونه داریشون رو انجام بدن این مشکلات و دعواها تموم میشه. 

یه تاپیک بود. 

که نوشته بود غذا نذاشتم. خونه مرتب نبود. شوهرم عصبانی شد. 

نظم باشه.یکم از مسولیت بچه رو به پدرش هم موکول کنیم.این مدت هم تموم میشه.

بله واقعا... خب اگه هردو پدر و مادر بتونن باهم بچه داری و خوونه داریشون رو انجام بدن این مشکلات و د ...

بله خودمم دورم همینن همیشه خانوم ها میگن اول زایمان تا چند ماه درحد غذا و مرتب کردن کلی بود همین بیشتر زن نمیتونه خودمم کم خونی داشتم سرگیجه ولی خو خونه تا جایی میدونستم تمیز میکردم نهارم آماده بود بااینکه سخته خو واقعا نمیشه کرد میاد نهار میخواد