2777
2789

سلام دوستان من با عشق باهمسرم ازدواج کردم باهم دوست بودیم و جفتمون سنمون کم بود من ۲۰سالمه و اون ۲۴ولی وضعیت مالی همسرم ضعیف بود و سطح خانوادگی و فرهنگیشونم از خانواده خودم پایین تر همسرم فامیل دورمون میشه بعد سر عرق خوردن و رفیق بازیش و یکمم اوضاع مالی باهم بحث کردیم و من جمع کردم رفتم پیش خانوادم و واقعا قصد جدایی داشتم از این طرفم همسرم رو دوس داشتم و دلتنگش بودم ولی خانوادم به شدت اسرار داشتن که کلا جداشم و طلاق بگیرم  بهم میگفتن درستو ادامه بده و کلاسای مختلف برو اما من بازم امیدوار بودم به زندگیم یکمم گیج شده بودم اینم بگم ک چند سری سر مسائل دیگه قهر کرده بودم پیش خانوادم رفته بودم اما هر بار آشتی کردم برگشتم اینبار ام سه روز نشده همسرم ابراز پشیمونی کرد و قول داد دیگه هیچ وقت تکرار نکنه و من بدون رضایت خانوادم برگشتم خونه حالا خانوادم کلا با من قهر کردن و بلاک کردن از یه طرف ام با حرفاشون دو دلم کردن ک آیا همسرم خوشبختم میکنه یا نه نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید بنظرتون طلاق بگیرم یا بمونم و اینکه چجوری با خانوادم آشتی کنم خیلی دلم براشون تنگ شده😭😭

فعلا بمون پیش شوهرت اونا ناراحتت بدون اینکه بهشون بگی برگشتی کم کم برید بیاد دلخوری ها برطرف میشه شوهرت ام خوب میشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا شو  بره پی کارش 

خونوادتون عاصی کردی هی دم به دقیقه قهر می‌کنی و یکسره تو راه خونه بابا و خونه شوهری 

آدم رفیق باز عرق خور بی پول خوب نمیشه که هیچ یا معتاد میشه یا خیانتکار 

تست الکل بدت به دستور قاضی راحت میتونی طلاق بگیری .حالا یه روزی هم بخورد و تو عالم مستی یکشدت چی

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

دیگه اگه مشکل پیدا کردی قهر نکن به هیچ وجه.............چون وقتی قهر میکنی مشکلاتتو بیرون از خونه میبری و خانوادتم توقع دارن به حرفشون گوش کنی وقتی تصمیم به ادامه زندگی با همسرت داری اصلا قهر نکن حتی تو بدترین شرایط...........یا اگه رفتی به حرفشون گوش کن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان به این پی بردم سن رو رفتار هم تاثیر میذاره عزیزم اینو بدون تو همه زندگی ها بالا پایین هست اگه هر دفعه قهر کنی بری خونه مامان بابات تو با شوهرت خوبم بشی اونا هیچوقت یادشون نمیره و همین تبدیل میشه به کینه لطفا بشین درست حسابی با همسرت صحبت کن یا اصلا ازش خواهش کن برین پیش مشاور و انقدر خونه پدر مادرت نرو در نهایت اگه بعد کلی تلاشت شوهرت بهتر که نشد هیج بدترم شد لطفا قاطعانه جدا شو و یه زندگی جدید رو شروع کن

[QUOTE=388682803]تست الکل بدت به دستور قاضی راحت میتونی طلاق بگیری .حالا یه روزی هم بخورد و تو عالم مستی یکشدت چی[/QUOTE

یک اقایی زنش رو با دوست پسرش تو خونه ی خودش گیر انداخته بود و در رو از پشت قفل کرده بود که نتونن فرار بکنن و تماس گرفته بودن از نیرو انتظامی که دادستان دستور ورود به منزل رو بده برن بگیرنشون و بعدم اعدامشون بکنن 

دادستان گفته بود اجازه ورود ندارید برگردید کلانتری 

اونوقت شما میخوای برن از شوهر این خانوم تست الکل بگیرن؟؟مطمئن باش قاضی خودش به شوهرش میگه عرق خوب چی سراغ داری بیاری ما بخوریم 

آقا هستم.......................................................................................................

جدا شو بره پی کارش خونوادتون عاصی کردی هی دم به دقیقه قهر می‌کنی و یکسره تو راه خونه بابا و خونه شو ...

نمیدونم چه تصمیمی بگیرم ولی فعلا میخوام بهش فرصت بدم دوماه صبر میکنم اگه تکرار شد این سری دیگه بی قید و شرط جدا میشم

نمیدونم چه تصمیمی بگیرم ولی فعلا میخوام بهش فرصت بدم دوماه صبر میکنم اگه تکرار شد این سری دیگه بی قی ...

دلت خوشه ها اگه بعد دو ماه تکرار کرد چی؟ سه ماه دیگه  یک سال دیگه یا پنج سال دیگه