2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ظاهرشو دوست دارم قشنگه مخصوصا کوییکs و سفید_قرمز 

رنگ آبی هم قشنگه ولی خب سفید بخری بهتره که اگر خط و خش افتاد بتونی راحت قلمگیری کنی.

من خودم سفید دارم

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

نصفشو دارم بقیشو میخام چک بدم

خب کوییک بخر بهت فشار نیاد. اگر پول اضافه داری طلا بخر. الان دوره جنگه طلا بیشتر به دردت میخوره. ماشین سرتاپا ضرره. سالی ۱۰ تومن فقط بیمه شو باید بدی، بعدم هرچی میگذره از قیمت میفته حتی اگر تمیز تمیز نگه داری. اگر خدایی نکرده باهاش تصادف کنی که دیگه واویلا.

پس ماشین هرچی ارزان تر بخری به نفع خودته

خب کوییک بخر بهت فشار نیاد. اگر پول اضافه داری طلا بخر. الان دوره جنگه طلا بیشتر به دردت میخوره. ماش ...

ثبت نامی می‌خوای بخری یا آزاد

کلاچش خیلی سفت کمردرد میاره ، تو سربالایی هم نمیکشه

دقیقا مورد دوم رو موافقم 

ما یه مسیر رو برای تفریح میریم چندوقت یبار و شیب سربالایی زیادی داره با پراید خیلی راحت میریم ولی یبار با کوییک رفتیم بزور رفت اون تیکه رو 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

پراید بهتره تا کوییک 

من خریدم سر بک ماه فروختم دوباره پراید خریدم 

صندلی بسیار بد موتور بسیار پرصدا 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
جدی ؟ منم میخواستم کوییک بگیرم 🥲

ببین یه بدی هایی داره ولی اونو نگیری چی میخوای بگیری؟ پراید که دیگه خیلی قدیمی شده

بقیه ماشین ها هم گرون ان. اگر پولتون کمه و یک ماشبن آبرومندانه میخواید بهترین گزینه همون کوییکه