2777
2789
عنوان

خوش به حالتون که مادر دارید 🙂

484 بازدید | 56 پست

منم نبودنش از بودنش بهتره 

خون شده تو دلم

با ۱۷ سال سن موهام سفید شده 

پریود هام نامنظمع جوش میزنم ویتامین های بدنم کمه حاضر نیست منو یه دکتر ببره میگه پولاک خرج میشه اما از اون طرف سی میلیون سی میلیون میده داداش های آشغالش 

شاید الان بگید بابات چی بابام زن زلزله ازش می‌ترسه فک کنم دعایی جادویی چیزی کرده باشه 

کل زندگی ما رفته تو حلق خواهر برادر های خانم اونوقت اعتنا هم بهش نمیذارن هر فوش ناموسی از دهنشون دارد بهش میگن

حاضر نیست پول برای من خرج‌کنه بدم کلاس کنکور ولی پول میده داداشش یا پول میده خواهر آشغالش 

متنفرم ازشون در عوض عاشق خانواده پدریمم ولی این زن روانی عفریته نمی‌ذاره باهاشون ارتباط داشته باشم 

شاید الان بگید در آینده ازدواج می‌کنی میری ولی نه اونجوری نیست 

اینقدر منو خراب کرده پیش بقیه خواهر جندش رو خوب نشون داده هیچ‌کس سمت من نمیاد 

هر کس از من تعریف می‌کنه این میاد میگه اصلا هم اونجوری نیست 

خاستگار هم برام بیاد خودش و خواهر ترشیدش نمیذارن ازدواج کنم

عزیزم ، خواهربرادر هم داری؟ بااونا چجوریه؟ 

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ، خواهربرادر هم داری؟ بااونا چجوریه؟

به برادر دارم کوچیکه با اون خوبه 

تمام دشمنی‌اش با منه اون لحظه ای که فهمید من تیزهوشان قبول شدم اینقدر ناراحت شد پیش همه میگه شانسی قبول شده 

به برادر دارم کوچیکه با اون خوبه تمام دشمنی‌اش با منه اون لحظه ای که فهمید من تیزهوشان قبول شدم اینق ...

وای 🫠

چیبگم بخدا

حق داری🥲

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

وای 🫠چیبگم بخداحق داری🥲

تاپیک که میزنم کسی نمیاد یه چیزی بگه نجاتم بده 

واقعا حالم بده از این لحاظ هم شانس نیاوردم ۷۰ میلیون پول داده خواهر زادش دماغ عمل کنه به من نامیده میگه تو برا چیته تو بی ارزشی برات پول خرج نمیکنم

تاپیک که میزنم کسی نمیاد یه چیزی بگه نجاتم بده واقعا حالم بده از این لحاظ هم شانس نیاوردم ۷۰ میلیون ...

واقن چطور اینهمه پول خرج فامیلش میکنه و بابات چیزی نمیکه؟

شما ازبابات پول بگیر نه مامانت،

کلن کار بهش نداشته باش، جایی میره همراهش نرو، صحبت نکن باهاش ، یمدت تحویلش نگیر ببین چیمیشه