2777
2789
عنوان

خوش به حالتون که مادر دارید 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 56 پست
ول نکن سلیطه باش حقتو نده مفت خورا بهش ضررمالی بزن طلاهاشو بردار عاصیش کن ارامش نداشته باشه زنیکه

افرین موافقم

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بمیرم برات من خب

دارم از این دق میکنم نمی‌ذاره در آینده به کسی که دوسش دارم برسم چون جز خانواده پدریمه و می‌دونه باهاش خوشبخت میشم و عاشقشم 

یکسره بهم فوش ناموسی میده لقب می‌ذاره 

ولی من حتی ابروهامم بر نداشتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم از این دق میکنم نمی‌ذاره در آینده به کسی که دوسش دارم برسم چون جز خانواده پدریمه و می‌دونه باها ...

نباید میزاشتی بفهمه

رازاتو‌بهش نکو، طوری وانمود ک تموم شده همه چی و تو خوشت نمیاد از اون پسر، این مادرلجباز تو دراینده اگر پسره بیاد جلو ،ببینه تو میکی نه برعکس میگه نه زنش شو

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

دارم از این دق میکنم نمی‌ذاره در آینده به کسی که دوسش دارم برسم چون جز خانواده پدریمه و می‌دونه باها ...

بابا سلیطه بازی دربیار

طرف اومد خواستگاری جواب بله بده برو کلا اون میخواد چیکار کنه

الهی دورت بگردمغصه نخور، بخون یه رشته خوب قبول شی ، بری سرکار معلمی دانشگاه فرهنگیان ازهمان اول دانش ...

بهم میگه جن ده ها از این کارا انجام میدن

😭😭😭اعتماد به نفسمو خورد کرده روم نمیشه حتی بیرون هم برم

نباید میزاشتی بفهمهرازاتو‌بهش نکو، طوری وانمود ک تموم شده همه چی و تو خوشت نمیاد از اون پسر، این ماد ...

نمیدونه 

فقط خودم می‌دونم که نمی‌ذاره بهش برسم

کاری کرده پسره بهم گفت مامانت ادم پز پزوییه 

پسره ترسید بیاد سمت من

بهم میگه جن ده ها از این کارا انجام میدن😭😭😭اعتماد به نفسمو خورد کرده روم نمیشه حتی بیرون هم برم

بگو ج.نده ....

الله اکبر 

اینکارارو‌باید ازبابات اجازه بگیری 

اصن ب مادرت نکو ، 

یه چیز می‌خوام بگم نمی‌دونم درسته گفتنش یا نه 

ولی من تنها چیزی که اومد به ذهنم اینه که بچه واقعیش نیستی شما 

ببخشید ناراحتت هم کنیم شاید 

شاید مادرت فوت کرده یا طلاق گرفته و این خانوم که به عنوان مادر می‌شناسی زن دوم پدرت باشه وگرنه یه مادر نمیتونه با بوش اینجوری باشه 

اگر هم واقعا این اخلاق و رفتارش بود باید با برادرت هم همینطوری می‌بود 

ببخشید بازم اینجوری میگم شاید که اون پسر واقعی خودشه ولی شما نه 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍
بابا سلیطه بازی دربیارطرف اومد خواستگاری جواب بله بده برو کلا اون میخواد چیکار کنه

جواب بله بدم اون نمی‌ذاره من ازدواج کنم 

بابا هم که بود یا نبودش فرقی نداره

وقتی قیافم کپی خودشه

نمی‌دونم والا من چیزی که به ذهنم اومدو گفتم 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍
بهم میگه جن ده ها از این کارا انجام میدن😭😭😭اعتماد به نفسمو خورد کرده روم نمیشه حتی بیرون هم برم

بهش توجه نکن، خودت که میدونی چجور آدمی هستی و کار اشتباهی نکردی ، به حرفاش اهمیتی نده معلوم نیس زنیکه عقده چیو داره

آمین شود هرآنچه میپنداری ..🫧🌷

بگو ج.نده .... الله اکبر اینکارارو‌باید ازبابات اجازه بگیری اصن ب مادرت نکو ،

گفتم که بابام بود یا نبودش فرقی ندارن

الآنم داره به بابام میگه منو ببره پیش مشاور که‌تو‌گوشی نرم 

خب خدایا چکار کنم😭