2777
2789
عنوان

هر روز منتظرم شوهرم بمیره

323 بازدید | 22 پست

خیلی اذیتم میکنه شرایط طلاق اصلا ندارم تو زندگی باهاش نفسم تنگ میشه

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر شبیه منی

همش چرتکه میندازم جدا شم یا نه 

یک دختر دارم یکی باردارم 

شاغلم

شوهر همش وحشی میشه همینه هم فحشم میده فقط مثلا واسه اینکه کهنه ترین لباسمو آستر کردم و...  

امروز بهم تخم سگ . حقوقمم میگیره

خانوادم میگن بساز ولی من دارم از بین میرم

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

وای تروخدا چجور دلتون میاداینجور میگید😔

نابودم کرده چ کنم واقعا ب چ کنم چ کنم افتادم تاحالا ب چ کنم چ کنم افتادی؟

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

سلام عزیزم نمی تونی ببریش مشاوره🌼

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

عزیزم عسل رو با شیر مخلوط کن بهش بده☺️☺️🎀🎀🎀🎀🎀

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

چقدر شبیه منیهمش چرتکه میندازم جدا شم یا نه یک دختر دارم یکی باردارم شاغلمشوهر همش وحشی میشه همینه ه ...

تو که شاغلین برو بعدم بچه دوم واسه چت بود