2777
2789
عنوان

همسرم هر از دهنش درومد بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3254 بازدید | 118 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما موضوع پدر شوهرت مربوط به امروز نیست چیزی که تو گذشته اتفاق افتاده و تو هم تا الان باهاش کنار او ...

بحث غذا اینا نیست که

بعد اینکه بچه دنیا ا‌مده همسرش عوض شده

خود تو‌ همیشه می‌تونی غذا بپزی؟

دوستان اگر دوست دارین بقیه راه حلی بهتون بدن تو پست اول بنویسین

اگر صرفا دوست دارین تو فاز قربانی باشید و بقیه همدردی کنن حتما ذکر کنین

خیلی از دوستان شاید میخوان راه حل اساسی بهمون بدن ولی وقتی ما فقط دنیال همدردی و رفتن تو لاک قربانی هستیم طبیعتا برآشفته ممکنه بشیم 

اون دوستان هم تقصیری ندارند فقط نوع همدلی کردن ها متفاوت هست ..یکی به دنبال راه حل دادن و ما به دنبال اینیم باهامون فقط همدلی کنند نه بیشتر....

تو پست من نظر نده. خدا دلتو اتیش بزنه ک دلمو اتیش زدی ب حق امام حسین

استارترجان این حجم از عصبانیت اصلا نرمال نیست... میتونی با آرامش بگی مشکلت چیه میگی مریضی؟ افسردگی داری؟ 

میگم که مرغو بزار نیم ساعت آمادست وقتی خودت اینجوری تحویلش میگیریم ازش استقبال میکنی انتظار نداشته ب ...

مگه ربات استخدام کرده گ باید همیشه تحویلش بگیره عجبااا 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

اسی منم دلم از شوهرم گرفته 

با ی بچه ۱ ساله که نمیشه چش ازش برداشت همش ازم ایراد میگیره میخواد خونه زندگیم صد باشه جولو چشش میبینه الان جارو میکنم الان میریزه میپوشه یا خیلی کارارو تا بیداره نمیتونم انجام بدم ولی همش میزنه تو سرم

خودش ۴ روز خونست در هفته یا پای تی وی یا گوشی دریغ از ی سفره که بندازه جمع کنه

تو پست من نظر نده. خدا دلتو اتیش بزنه ک دلمو اتیش زدی ب حق امام حسین

عزیزم درکت می کنم ناراحتی به خاطر شرایط پیش اومده و اعصابت داغونه.ولی به نظرم با مشاور مشورت کن راهنماییت کنه تا صبورتر بشی تو زندگی زناشویی باید اینقد صبور بود تا شوهرت به طرف تو بیا تا مادرش سر هر چیزی زود از کوره در بری شوهرتم ازت خسته میشه و بی ارزش میشی ایشالله خدا ارامش و صبر بده

اره افسردگی شدید دارم .

خب این الان درسته چون خودت میدونی که افسردگی و خشم داری...باید براش اقدام کنی چون کسی از اطرافیانت ناجی تو نیست همسرت که داره زندگی خودشو میکنه و خونوادشم منتظر بهبودی شما نیستن ولی شما یه کودک داری که دنبال یک مادر سالم هست 

بحث غذا اینا نیست کهبعد اینکه بچه دنیا ا‌مده همسرش عوض شدهخود تو‌ همیشه می‌تونی غذا بپزی؟

عزیزم بحثشون سر غذا بوده که شوهرش برگشته گفته میفرستم خونه بابات 

بعدش هم که راهنمایی میکنی میگه غذا هست لوبیا پلوهه دوست نداره 

یا از قبل داشته باز گرم کرده شوهرش عصبی شده 

یا ب قول خودش شوهرش این غذا رو دوست نداشته و با این وجود پخته 

پس کرم از خود درخته 

میشه نظر ندی؟ میفهمی داری اذیتم میکنی؟میگم فوشم میده بااین که من مریضم یبار غذا درتس نکردممیگم پدرش ...

ن مادر شوهرت نیست 

از خانومایی هست ک خیلی شوهری هستن 

البنه ک همه خانوما و آقایون بایذ همسرشونه دوس داشته باشن درک کنن 

شوهر تو دردش همون مادرشه ک تحریکش کرده وگرنه مگه ربات یا نیروی خدماتی استخدام کرده 

هیچ مردی حق نداره بخاطر حاضر نبودن غذا توهین فحش ب زنش بده مااسفم برا خانومایی ک اینو حق خودشون میدوننن ای وای 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️