2777
2789
عنوان

نصیحت ب یک زن شلخته

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 39 پست

هر چیزی رو همون لحظه بذار سر جاش

مثلا ظرف کثیف شد همون لحظه بشور 

سبد رخت چرکت پر شد همون لحظه بندازشون تو ماشین 

لباستو دراوردی همون لحظه تا کن 

غذا خوردین همون لحظه سفره رو جمع کن 

قبل از پخت یا اماده شدن وعده ی غذایی آشپزخونه ات رو جمع کن 

رخت خوابا رو همین که بیدار شدید قبل از دم شدن چایی تمیز کنید 

هر شب یا دو سه شب یه بار یکم پودر لباس شویی رو بریز تو کاسه توالت در حد دو سه دیقه  بساب فرداش فقط اب بگیر

میشه بگی چیکار کردی واقعا هزینه تراپی ندارم

نمیشه گفت همه اش رو یه دوره یک ماهه است که توی تلگرام برگذار میشه هزینه اش هم کنم الان کلا یک و پونصد باشه ولی کل مطلبش این بود که اول باید خودت رو دوس داشته باشی و خودت رو لایق یه زندگی و محیط تمیز بدونی تا بتونی تمیز باشی و اینکه رفع انباشتگی کنی هر روز سه تا وسیله که به درد نمیخوره و الکی نگهشون داشتی بنداز بره تا دور و برت خلوت بشه

یا رب مباد کس را مخدوم بی عنایت...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بهم بگی چجور برنامه ریزی کنم

خیلی راحت. 

هرکسی برای خودش بهترین برنامه ریزی رو میتونه بکنه چون شناخت بهتری نسبت به خودش و کارایی که باید انجام بده داره. 

مثلا بنویس آماده کردن صبحانه 

انداختن لباسها تو ماشین لباسشویی. 

پاک کردن سطوح 

دوش گرفتن 

خواندن نماز 

مسواک زدن. 

میتونی کارایی که دوس داری رو اول انجام بدی یا برای خودت یه تفریح مورد علاقتو بزاری که اگه طبق برنامت انجام دادی مثلا فیلم مورد علاقتو ببینی اگه نه خودتو تنبیه کنی. 

خیلی راحت. هرکسی برای خودش بهترین برنامه ریزی رو میتونه بکنه چون شناخت بهتری نسبت به خودش و کارایی ک ...

شاید اوایلش برات سخت باشه ولی کم کم برات عادت میشه و حس خوبی میگیری 

مهمون غلط میکنه سر زده بیاد که جلوش خونمون کثیف باشه و خیلی بیشعور باید باشه که همچین حرفی بزنه 

درکنارش اگر خودت واقعا دوست داری میتونی تلاش کنی واسه بهتر بودن نه بخاطر حرف دیکران بلکه بخاطر دل خودت

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه نیروی کمکی بگیر اینحوری بیشتر انذژی میگیری کار کنی

فرشا رو بده قالیشویی

مبلا رو خودت شامپو فرش بکش 

زمین رو تی (طی)بکش

اشپزخونه انرژی میگیره بذارش واسه اخر 

کمد لباساتو مرتب کن  حمام و دستشویی رو تیرک بزن

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
نمیشه گفت همه اش رو یه دوره یک ماهه است که توی تلگرام برگذار میشه هزینه اش هم کنم الان کلا یک و پونص ...

خوب چی کار کنیم خودمون و دوست داشته باشیم؟ من اصلا حال کار ندارم یک روز تمیز میکنم چند روز نه. اصلا همش با خودم میگم پاشم این کار و بکنم کلی تو ذهنم میچینم ولی وقتی پامیشم ناامید میشم میشینم

خوب چی کار کنیم خودمون و دوست داشته باشیم؟ من اصلا حال کار ندارم یک روز تمیز میکنم چند روز نه. اصلا ...

یک ماه دوره اس که نمیتونم همه رو اینجا بگم اگه دوس داشتین آیدی اینستاش رو میذارم برین تو پیجش حتی اگر دوره شرکت نکنین خیلی حس و حال خوبی داره پیجش

یا رب مباد کس را مخدوم بی عنایت...