2777
2789
عنوان

نصیحت ب یک زن شلخته

842 بازدید | 39 پست

میخام تغییر کنم. خونمو خودمو دخترمو مرتب کنم زندگیمو سرو سامون بدم امروزم دخترعموم یهو اومد خونمون دید. حالش بده شد سریع رف سرماخورده بودم البته ولی خب گف بهانس برای اینقدر کثیفی یک نصیحت بکنین تغییر کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر شب تا خونه رو تمیز نکردین نخوابین یا مدام تکرار کنید ک نمیشه جای شلوغ خوابید من خودم قبلا شلخته بودم ولی الان ن زیاد خیلی کم شده

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚) خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی... تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم...

شب قبل خواب ده تا وسیله رو بزار سرجاش 

ظهرم همینطور 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ادم محیطش نظم داشته باشه. 

انگار ذهنشم نظم داره. 

لازم نیست همه کارارو فشرده تو یروز انجام بدی. 

یه لیست برنامه ریزی روزانه داشته باشه. 

کاراتو به ترتیب انجام بده تیک بزن. 

من اینطوری بودم همه جا ریخت و پاش اگه کسی سرزده میومد خونه ام حالش بهم میخورد یه دوره توی اینستاگرام شرکت کردم خونه تراپی الان خیلی بهتر شدم با اینکه باردارم و دکتر بهم استراحت داده از وقتی که باردار نبودم یا وقتی که دختر خونه بودم مرتب تر و تمیز ترم

یا رب مباد کس را مخدوم بی عنایت...

وااای من الان اگه خونت بودم همرو تمیز میکردم 

کلا علاقه ای به تمیزی دارم حس خوبی بهم میده😂

نمیدونم تا چه حد کثیفه ولی از ی طرف شروع کن بشور همرو مرتب بچین خیلی حسه خوبیه

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃

عزیزم  همین مهمون سرزده خودش نصیحته دیگه فکر کن هر روز یکی بی خبر میاد خونت 

سعی کن اصلا ظرف کثیف نذاری از شب بمونه 

برای خوراکی های بچت همیشه زیرانداز بذار 

هرچیزی که استفاده میکنی بعد از اتمام کارت بدار سرجاش 

اخه کار خونه سختی نداره که عزیزم با انجام ندادنش کاری میکنی که دیگران به خودشون اجازه بدن هر حرفی رو بهت بزنن 

کلا سعی کن یه کم فرز وارنگ باشی هم به خونه داریت میرسی هم به خودت هم دخترت