2777
2789
تنبلی تخمدان از سبک غذایی نادرست میاد

خیر زمینه ژنتیکی داره ولی اصلاح سبک زندگی به بهتر شدنش کمک میکنه. اما اینکه فکر کنین سبک زندگی رو عوض کنین، موی زائد قبلیتون میریزه یا کلا موی زائد و ریزش مو و آکنه نخواهید داشت اشتباهه. لایف استایل به بهبود و کنترل نسبی اش کمک میکنه

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

اکثرا همگی داریم رو سینه یوقتا چند تا دونه موی بلند در میاد که نازکم هست من با تیغ میزنم  ،اگه خیلی ضخیم باشه و پر ،مشکل هورمونی

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی لیزر رو این قسمتها تاثیر داره ؟! کمترشون هم میکنه؟!ببخشید برا بار اول هر ماه باید بریم لیزر یا ه ...

معمولا چون تعداد کمی موی زخیم کنار موهای کرکی و نازکه 

ممکنه باعث شه اون کرکیا هم زخیم بشه

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

همه جا زیادهسبک زندگی نادرست.طب سنتی برید

عزیزم همه جا کجاست

کشورای اطرافمونو نگاه کن افغانستانو پاکستانو تورکیه و...

همه بچه زاا ولی ایران نازا

اکثرا هم همسن تنبلی تخمدانه ک اونم مرتبط با استرسه 

و فشار زندگی و البته سردی رحم ک بخاطر دیر ازدواج کردن و نداشتن رابطم هست 

ولی خب بیشترر بخاطر استرس و تنش هست

جدی لیزر رو این قسمتها تاثیر داره ؟! کمترشون هم میکنه؟!ببخشید برا بار اول هر ماه باید بریم لیزر یا ه ...

بله موثره. اما لیزر در افراد با سابقه این بیماری باید تحت درمان دارویی و با تواتر بیشتر انجام بشه.زیر نظر متخصص غدد و بعد پوست برای لیزر برید

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

منم بین سینه هام پر موعه و حتی موهای ضخیم

علائم هورمونی دیگه هم دارم شک داشتم

ممکنه چی باشه؟

تنبلی؟

#حامی_حیوانات!_نویسنده... تو تاپیک حیوانات تگم کنید=}                                ‌‌‌.           من وقتی از واژه بچه استفاده میکنم منظورم چیزیه که شما به چشم پِت می‌بینید.                                                      هیچ انسانی اشرف مخلوقات  نیست هیچ حیوانی نجس / نحس نیست حیوانات هم برای تغذیه ما خلق نشدن  _.غذارسانی به حیوانات اکوسیستم  رو بهم نمیزنه.   حیوانات خانگی[سگ گربه جونده و پرندگان و خزندگان خانگی]  جاشون تو طبیعت نیست و توانایی زندگی تو طبیعت رو ندارن. و در آخر همه حیوونا از همه انسان ها درک و محبت بیشتری دارن و از همه ادما بهترن اونایی که غیر اینو میگن از کلمه <آدم>به درک کافی نرسیدند!                  هرکس سبک زندگی  متفاوتی داشته و سبک زندگیش تجربه هاش رو تو هرچیزی مشخص میکنه و هرکسی تو چیزی تجربه و درک بیشتری داره                         کسانی که مخالف حیوانات هستن غیر نظرات من رو دارن نیان تو تاپیک های من چون میدونین نشونه بی ارزشی خودتونه                                                       انسان ها خود ارزش خود را تعیین می‌کنند"ویکتور هوگو"
به نظرتون همه زنایی که موهای ضخیم دور سینه دارن بیمارن؟!

ببین عزیزم نظر من نیست. موی زائد(سیاه ضخیم) در جایی که نباید باشه(صورت، گردن، شکم، زیر ناف، سینه، کشاله ران) اگر رشد کرد، الگوی رشد بیماری تخمدان پلی کیستیک هست. 

البته که سایر اختلالات هورمونی هم میتونند این الگوی رشد مو رو ایجاد کنند ولی در رده اول این بیماری مطرح میشه. باید آزمایش هورمونی و سونوگرافی داد تا به تشخیص نهایی رسید.

ممکنه البته پرولاکتین هم باعث زیاد شدن موی زاید میشن

علایم دیگه ای داره این پرولاکتین؟

#حامی_حیوانات!_نویسنده... تو تاپیک حیوانات تگم کنید=}                                ‌‌‌.           من وقتی از واژه بچه استفاده میکنم منظورم چیزیه که شما به چشم پِت می‌بینید.                                                      هیچ انسانی اشرف مخلوقات  نیست هیچ حیوانی نجس / نحس نیست حیوانات هم برای تغذیه ما خلق نشدن  _.غذارسانی به حیوانات اکوسیستم  رو بهم نمیزنه.   حیوانات خانگی[سگ گربه جونده و پرندگان و خزندگان خانگی]  جاشون تو طبیعت نیست و توانایی زندگی تو طبیعت رو ندارن. و در آخر همه حیوونا از همه انسان ها درک و محبت بیشتری دارن و از همه ادما بهترن اونایی که غیر اینو میگن از کلمه <آدم>به درک کافی نرسیدند!                  هرکس سبک زندگی  متفاوتی داشته و سبک زندگیش تجربه هاش رو تو هرچیزی مشخص میکنه و هرکسی تو چیزی تجربه و درک بیشتری داره                         کسانی که مخالف حیوانات هستن غیر نظرات من رو دارن نیان تو تاپیک های من چون میدونین نشونه بی ارزشی خودتونه                                                       انسان ها خود ارزش خود را تعیین می‌کنند"ویکتور هوگو"
بابا چرا میگید همه دارن پس چرا من ندیدم تا حالا..باور کنید حتی نشنیده بودم که خانم رو سینه مو داشته ...

واقعا 👍 

من یک‌بار از مادرم پرسیدم

گفت من ندارم ، مگه مردم

ولی من این مشکل رو دارم 

دیگه روم نشد بهش بگم من این مشکل رو دارم و هنوز نرفتم دکتر 

عزیزم همه جا کجاستکشورای اطرافمونو نگاه کن افغانستانو پاکستانو تورکیه و...همه بچه زاا ولی ایران نازا ...

بستگی داره خواهرم

آمارشو باید ببینید

آمارش تو کشورهای اروپایی بالاست، مصرف غذاعای فست فودی، ازدواج دیرهنگام، مصرف محصولات کارخانه ای و...

تو عراق پایین

شما به عراق سفر کنید میبینید که مصرف محصولات طبیعی خیلی بیشتره

سبک زندگیشون درست تر

مصرف سردیجات کمتر و..

ما بهترین طب در دنیا رو داریم یعنی طب ایرانی

اما چند درصد از سبک زندگیمون طبق این طب هست؟

وگرنه استرس که تو زندگی صنعتی بسر طبیعی هست

چند سال پیش بلژیک ثروتمند ترین کشور اعلام شد اما با آمار خودکشی بالا

آمار سرطان تو کشور یمن پایین ترین هست، چرا؟ سبک زندگی درست

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بستگی داره خواهرمآمارشو باید ببینیدآمارش تو کشورهای اروپایی بالاست، مصرف غذاعای فست فودی، ازدواج دیر ...

عزیززممم 

امارارو از رو تلوزیون ملی میبینی؟همه جای دنیا توو فلاکتن ب حرف تلوزیون باشه ما خوشبخت عالم

چیزی ک من دورواطرافم دیدم و مطب دکتر دیدم دوستان دانشگاهو باشگاهو کلاسایی ک میرم 

و حتی پارسال دوتا از همکارای زنمم مشکل تنبلی و روده تحریک پذیریو... ک همشون نشات گرفته از استرس هستو داشتن

بله منم موافق تغییر سبک زندگی هستم اما

پولی هست ک ما بتونیم چیزایی طبیعی مثل عسل طبیعیو... بگیریم؟

ماهی ک مفیدترین و ضروری ترین غذای ماست چقدر گرونه

مرغای هورمونی میخوریم چون مجبوریم

میوه رو بگوو همین هندونه ک یکی از نماینده ها روسیه میزان نیتراتشو چقدر اعلام کرد علنا گفت بمب ساعتیه و سطان زاست

همون هندونه هارو ما میخوریم 

پول نباشه استرس هست تنش هست و باایدم همچین بیماریایی بگیریم

دکتر من میگه استرستو کم کن چطور کم کنم؟وقتی هر ما کم میارم 

رژیم غذایی بگیر خب چجوری بگیرم وقتی پولم نمیرسه اونجور ک باید مواد مورد نیاز بدنمو فراهم کنم؟