2777
2789
بستگی داره خواهرمآمارشو باید ببینیدآمارش تو کشورهای اروپایی بالاست، مصرف غذاعای فست فودی، ازدواج دیر ...

ازدواج دیرم توو ایران خیلیب زیاده

باز اونا سنین پایین رابطه جنسی دارن ازدواجم نکنن رابطه جنسی دارند ک خودش تنظیم کننده هورموناست و کم کردن استرسه

والا ما مسلمانیم همونم نمیتونیم کنیم 

خلاصه خواهرم نپیچون بپذیر

در عوض باید دنبال راهکار بود مثلا اینکه اخراج افغانی خودش قدم بزرگیه ک خداروشکر رئیس جمهورمون تونستن اینکارو کنند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه یهیویی در اومد

منم نداشتم یهویی دراومد رفتم دکتر زنان معاینه کرد سینه مو و سونوگرافی سینه دادم معلوم شد کیست دارم

البته چون سینه م درد میکرد رفتم دکتر فهمیدم

وگرنه اتقدر مشغله کاری هست حواست نیست کی سینه مو درآورد😅

بابا چرا میگید همه دارن پس چرا من ندیدم تا حالا..باور کنید حتی نشنیده بودم که خانم رو سینه مو داشته ...

من دارم خیلییی هم بلنددد و تیره و زخیمه انگار موی سر هست

عزیززممم امارارو از رو تلوزیون ملی میبینی؟همه جای دنیا توو فلاکتن ب حرف تلوزیون باشه ما خوشبخت عالمچ ...

میتونم بپرسم چرا فکر کردید آمار جهانی رو باید از تلویزیون بگم؟ اصلا نشنیدم تو تلویزیون درباره این آمارها مطلبی بگند. بهتره از سایتهای جهانی بررسی کنید و متوجه بشید.

زمان جنگ ۸ ساله، استرس هزار برابر بود، اما چرا اینقدر پلی کیستیک شایع نبود؟ چرا هر زنی پنج شش تا بچه میاورد حداقل؟

بله سبک زندگی درست شدنیه و صد در صد مخالف حرف شما هستم که نشدنیه. چرا؟ چون با وجود مشغله زیاد و درامد خیلی متوسط تونستیم الحمدلله پیادش بکنیم.

اتفاقا مصرف ماهی تو طب ایرانی آنچنان توصیه نمیشه به خصوص برای افراد دچار سندروم پلی کیستیک، مرغها هم همرمونی نیستند و این شایعه ای بیش نیست وگرنه هزینه هورمونها اون مرغ بسیار بالا بود. 

بله ما روغنهای طبیعی مصرف میکنیم. چون مصرف روغن رو محدود کردیم

متاسفانه بعضی از هموطنانمون عادت کردند غذاعای چرب و چیلی بخورند. 

من غذا میپزم مادربزرگم نگاه میکنن میگن این روغنش کو؟ چه مزه ای میده اصلا این غذا. چرا؟ سبک زندگی و باور غلط

اما وقتی میخورن میگن چقدر خوشمزه هست.

ما چقدر در طول ماه هزینه فست فود و محصولات مارخانه ای و نوشابه و شیرینی و غیره میدیم؟ همشونه، فقط نصفشو خذف کنیم هزینه محصولات سالم بدیم

شبها تا دیر وقت بیدار موندن پای گوشی عادت خیلی هاست، نتیجه؟ بهم خورد همورمونها، اختلال در کارکرد اندامها

یک مطالعه ای درباره طب ایرانی داشته باشید،

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

ازدواج دیرم توو ایران خیلیب زیادهباز اونا سنین پایین رابطه جنسی دارن ازدواجم نکنن رابطه جنسی دارند ک ...

تو بحث منطقی منطقی جواب بدید عزیزم

پیچوندن چیه؟

بله سن ازدواج تو کشور ماهم بالاست متاسفانه. 

سن شروع رابطه جنسی مهم نیست، اتفاقا هرچقدر از اولین رابطه تا اقدام برای فرزندآوری فاصله باشه، مضر هست(مقالات علمی بخونید متوجهش میشید)

راهکاری ندیدم تو حرفهاتون، اگر دقت کنید راهکار دادم البته.

خودم دچار پلی کیستیک بودم و به لطف خدا درمان شد

طوری که پزشک متخصص تعجب کرد از نتیجه سونوگرافیم و میگفت پلی کیستیک که درمان نمیشه پس چطور شده

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

میتونم بپرسم چرا فکر کردید آمار جهانی رو باید از تلویزیون بگم؟ اصلا نشنیدم تو تلویزیون درباره این آم ...

کاملا درست و منطقی گفتید.

منم موافق حرف شمام اما چیزی ک باعث شد جبهه بگیرم امضای شما بود و من تصور کردم شما میخوایید مثل بقیه  لاپوشینی کنید ک همچین مشکلی هست توو ایران و زیادم هست 

اما عزیزم دکتر من گفت مهمترین راهکاری ک هست برای درمان اینکه از استرس و تنش دوری کنید

خب من گفتم با تماام مشکلاتی ک در کشورمون ما داریم چطور ممکنه از تنش دوری کنیم

و اما بحث رابطه جنسی عزیز وقتی جوان هستیم و پارتنری نداریم  ب سمت خود ار ضایی تمایل پیدا میکنیم برای پاسخگویی ب نیازمون چیزی ک من بشخصه گرفتارشم ن اعتیاد داشته باشم امام این عملو انجام میدم ک این کار باعث افزایش هورمونات مردانه میشه پس سن رابطه جنسی خیلی هم مهمه

چون باید ب این نیاز اساسی پاسخ داده بشه 

و چه بسا هر چی دیرتر تمایل ب خود..یی مهمتر و عدم تعادل هورمون بیشتر ک البته کمتر شدن ازدواجم ک تاثیر مسقیم داره

کاملا درست و منطقی گفتید.منم موافق حرف شمام اما چیزی ک باعث شد جبهه بگیرم امضای شما بود و من تصور کر ...

ای جان😅

خوب نه با لاپوشونی که مشکل حل نمیشه

دین من بهم یاد داده منطقی باشم وگرنه خودم از اعتبار میوفتم.

استرس مخربه و درسته، میدونستید خیلی مرتبطه با مزاج؟

یک مدت دچار پانیک شدم، رفتم دکتر و گفتند باید قرص اعصاب مصرف کنی، ناراحت شدم چون سنم خیلی کم بود برای وابستگی به قرص اعصاب

رفتم طب ایرانی درصورتیکه نمیدونستم اصلا اثر میذاره یا نه(همزمان پلی کیستیکم هم با طب ایرانی رفتم جلو)

و الحمدلله جواب داد.

درسته مشکلات هست، مشکلات اقتصادی هست مگه میشه منکرش شد، من خودمم همینجا دارم زندگی میکنم تو یه خانواده سطح متوسط مالی

اما ما باید تو دل همین مشکلات، سالم و درست زندگی کنیم.

چون هیچ جای دنیا بدون مشکل نیست

الان آشفتگی تو دنیا روز به روز داره بیشتر میشه، تورم تو اکثر کشورها هست

دوست من میخواستن مهاجرت کنند به انگلیس، پدرشون یک مدت رفتند تا اوضاع زندگی رو بررسی کنند بعد خونوادشون رو ببرن، اما نظرشون عوض شده به دلیل تورم شدید.

پس چاره چیه؟ چون تو دنیا همیشه پستی بلندی هست چه تو زندگی شخصی چه زندگی اجتماعی

چاره محکم کردن روحیه و شخصیت خودمون هست.

درباره رابطه جنسی، منم جوانم و بسیار گرم مزاجم، میفهمم چی میگید اما خودارضایی جز آسیب چیزی نداره

یا باید ازدواج کرد به موقع یا اگر نشد باید صبر کرد

من باور دارم وقتی خدا گفته حرامه پس قطعا آسیبش برای منه

حتی بعد از ازدواج هم اثر میذاره رو کیفیت رابطه.

منم نداشتم یهویی دراومد رفتم دکتر زنان معاینه کرد سینه مو و سونوگرافی سینه دادم معلوم شد کیست دارمال ...

خب بعد از تشخیص دکتر چکار کرد ؟! الان موها کامل از بین رفته ؟!

خب بعد از تشخیص دکتر چکار کرد ؟! الان موها کامل از بین رفته ؟!

دکتر کاری نکرد متاسفانه هیچ دکتری پاسخگوی کیست نیست

همشون فقط قرص ویتامین e میدن 

منم سینه م درد داره 

هر سال سونوگرافی میرم چک می کنم

موها هم هست تغییری نکرده،با قیچی کوتاه می کنم...

دکتر کاری نکرد متاسفانه هیچ دکتری پاسخگوی کیست نیستهمشون فقط قرص ویتامین e میدن منم سینه م درد داره ...

جسارتا متاهلی یا مجرد ؟! به نظرت با داروی عطاری (گیاهی ) میشه کاری کرد؟!

همکارم گفت مادرش شدیدا کیست داشته با داروهای عطاری کاملا اونا رو از بین برده 

جسارتا متاهلی یا مجرد ؟! به نظرت با داروی عطاری (گیاهی ) میشه کاری کرد؟!همکارم گفت مادرش شدیدا کیست ...

من مجردم

من داروهای گیاهی رو میترسم استفاده کنم بهم نسازه

انقدر معجون های پاکسازی خوردم بدنم پاکسازی بشه کامل

ولی کیست از بین نمیره

از هر کس هم پرسیدم میگه کیست رو همه دارن

منم یدونه کیست دارم و  ژنتیکی بافت سینه م فیبروکیستیکه دردناکه😔