2777
2789
عنوان

الهی بمیرم راحت شم

156 بازدید | 20 پست

۱۵ سالمه 

هیچ حرفه ای ندارم

هیج کلاسی نمیرم چرا؟ چون پول نداریم 

هیچ هنری ندارم درسم نمیخونم نهمم و تجدید آوردم در این حد احمقم 

تو خانواده یکی میره کلاس موسیقی یکی ژیمیناستیک یکی پیانو 

من؟ هیچی 

دوستی ندارم از صبح تا شب تو خونه افتادم مثل یه کپک  

از بابام متنفرم کاشکی بمیرم نبینمش ازش چندشم میشه اره پن بچه بدیم از بابام بدم میاد ولی متنفرم ازش باشه متنفرمممم

پول داره ولی نمیده برم یه کلاسی چیزی 

دست روم بلند میکنه دوسم نداره اصلا پدره واقعا؟؟؟؟؟؟

پدری که محبت امیز ترین حرفش بزنم برینم تو دهنشه 

پدره؟؟؟ نمی‌دونم دارم خل میشم 

دلم میخواد خودمو بکشم همین  از بس تو خونه موندم تحملش کردم دارم روانی میشم فقط روانی

یه پرخاشگر افسردم 

خستم بخدا خستم😭😭😭😭😭

تایپکام از اول تا تاریخ ۱۴۰۴/۹/۵ رو گردن نمیگیرم 🦦😂امسال منی جدید متولد شد☀️🌱خدایا شکرت🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهممت تمرکز اصلیتو بزار درس میشه جبرانش کرد شرایط کار اگه داری میتونه بهش فکر کنیاگر حضوری نه ادیت ...

بخدا اصلا انگیزه هیچکاری ندارم مثل کپک افتادم خونه

تایپکام از اول تا تاریخ ۱۴۰۴/۹/۵ رو گردن نمیگیرم 🦦😂امسال منی جدید متولد شد☀️🌱خدایا شکرت🌸

با این خانواده چجوری درس نمیخونی دختر؟؟؟😐💔 درس بخون که کنکور یه رشته ی خوب قبول بشی بری از اون خون ...

نیمتونم بخدا تلاشمو کردم نمیتونم 

میمومد درس بخونم صدای دعواشون بلند میشد 

اجزاه کتاب خونه رفتنم نداشتم 

مگه همه کلاس رفتن؟درستو بخون خب

تلاشمو کردم ولی از اونجایی که خداهم ازم متنفره نمرم خوب نشد

نیمتونم بخدا تلاشمو کردم نمیتونم میمومد درس بخونم صدای دعواشون بلند میشد اجزاه کتاب خونه رفتنم نداشت ...

شب ها که خوابن بخون. خواستن توانستن است. تا خودت نخوای هیچی نمیشی! مطمئن باش 

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
خب وقتی درس نمیخونی تجدید میاری بفرستند کلاس ک بدتر میشیدرستو بخون

تلاشمو کردم

چقدر واست راحته قضاوت کردن

شب ها که خوابن بخون. خواستن توانستن است. تا خودت نخوای هیچی نمیشی! مطمئن باش

بقران تلاشمو کردم تا صبح مینشستم درس میخوندم 

بقران تلاشمو کردم تا صبح مینشستم درس میخوندم

بازم کوتاه نیا عزیزم.

خواهشاً خودتو نجات بده. از خدا بخواه بهت کمک کنه و خودتم تلاش کن مطمئن باش جواب میگیری.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
تلاشمو کردم ولی از اونجایی که خداهم ازم متنفره نمرم خوب نشد

عزمزم اگه واقعا تلاش کردی بازم تلاشت رو ادامه بده پیشرفت اینطور به دست میاد. خدا و... هم بهانست. حداقل تلاش کن ۱۸ سالگی یه داشنگاه خوب فری که اون موقع هم نگی پول دانشگاه آزاد نمیدن من برم تو خونه کپک زدم